Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Prodej - účetní software - výpočetní technika - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - repasované náplně do tiskáren. Služby - vývoj a údržba software - správa sítí.

FesorData, s.r.o. se zaměřuje na IT oblast, tvorbu serverových aplikací, sběr dat a zpracování a tvorbu softwaru na zakázku.

Naše společnost působí v celém Olomouckém kraji a poskytuje služby v oblasti wi-fi a pevného internetového připojení, optimalizace systému, odvirování PC a obnovení dat včetně instalace softwaru. Připojení bezdrátového internetu pro město Konice a okolí zajistíme za bezkonkurenční ceny. Zaměřujeme se na počítače, notebooky a tablety.

Správa: -informační server České hory.

Vývoj a programování - zakázkový software - programy pro lékařské ambulance

Jsme profesionálové v informačních technologiích, ale zůstáváme lidmi. Milujeme vše nové.

Stavíme integrační služby, což je ve zkratce software

E-shop, prodej: -výpočetní technika, počítače, notebooky, procesory, monitory -kancelářská technika, tiskárna, multifunkční zařízení, kopírka, faxy, skenery, scanner -PDA, MDA, GPS a mobily, telekomunikační technika, telefonní ústředny -paměti, základní desky, disky, mechaniky a řadiče, grafické karty, střižny a TV tunery, multimédia, ...

Tvorba základních webových stránek. Poradenství v oblasti IT.

Tvorba webových stránek, SEO, internetový marketing, e-shop na míru.

Endlesspeak s.r.o. se zaměřuje na tvorbu mobilních her a aplikací.

WIA Cloud s.r.o. poskytuje cloudové služby, zálohování dat a provádí virtuální servery.

ITTS s.r.o. je provozovatelem portálu chciseobjednat.cz a zaměřuje se na služby v oblasti webových prezentací.

Společnost K2 connect solution, s.r.o. poskytuje podnikový systém pro firmy.

Vývoj a implementace moderních informačních technologií, software a hardware na zakázku. Služby: - správa a tvorba internetových stránek - webdesign - průmyslová automatizace. Provozovatel internetového obchodu: www.produkty-aloe-vera.cz

Již 25 let vyvíjíme software pro výrobní firmy.

Instalace a správa počítačových sítí a serverů. IT outsourcing. Účetní software POHODA - prodej, servis Ambulantní informační systémy Medicus, PC doktor, PC dent, Dentist+ a Amicus - prodej, servis Prodej/pronájem SMS bran pro SMS marketing. Webhosting. VPS hosting. Prodej repasovaných serverů Dell. Instalace bezpečnostních alarmů a kamerových ...

Společnost URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexní řešení náročných požadavků zákazníků v rámci celého řetězce od výzkumu, vývoje, výroby a servisu našich softwarových a hardwarových produktů až po výcvik a vzdělávání uživatelů v oblastech velení, řízení a výkonu činností vojskového a elektronického sledování, průzkumu a rádiového rušení, ...

Zakázkový vývoj softwaru se zaměřením na informační a objednávkové systémy

Firma Ekodata, s.r.o. působí od roku 1998 v oblasti aplikace informačních technologií, především pak ekonomického SW pro výrobní, obchodní a zemědělské organizace včetně dodávek výpočetní techniky.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - elektro - elektrospotřebiče - počítače, notebooky, televizory, televize, tiskárny, kopírky, monitory.

Společnost IDOP + MIDOM s.r.o. vytváří jednotlivé ERP systémů, expedic a platebních brán, vytváří systémy ušité na míru pro přenos dat, zabýváme se tvorbou webových aplikací na míru pro správu. Certifikovaný partner společnosti Seyfor pro ERP systémy Money.

vývoj a výroba zařízení a softwaru pro oblast vibrační diagnostiky - monitorování provozního stavu strojů

Společnost ASPRA a.s. se zaměřuje na IT služby, jedná se zejména o komplexní návrhy ICT infrastruktury zahrnující HW a SW. Specializujeme se na operační systémy MS Windows a Linux, virtualizované prostředí serverů i desktopů.

-Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, ...