Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Společnost Arte technology s.r.o. dodává Microsoft služby.

Společnost MarsCom s.r.o. realizuje software na míru.

UnisSoft, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu softwarových produktů pro kadeřnictví včetně rezervačních systémů.

Služby: - účetnictví, mzdy, daně, evidence, personalistika, rekonstrukce účetnictví, prodej účetního sw.

Společnost Pasek Czech s.r.o.provádí dodávky, revize, montáže a demontáže veškerých typů regálových systémů. Provádíme stavební práce jako je zateplení budov, výkopové práce, pokládka dešťové a splaškové kanalizace a jiné. Také zajišťujeme poradenství a služby v oblasti informačních technologiích.

Vývoj a prodej: -software pro personální a mzdovou agendu, zpracování mezd. SW pro oblast životního prostředí:chemické látky, ovzduší, etikety, obaly, SQLEMS, emise, zpracování poplatků, ISPOP.

Prodej, autorizovaný specializovaný maloobchod - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Poradenství - v oboru hardware a softwareinstalace - software

Společnost Datronix s.r.o. zajišťuje elektrické vybavení a programování jednoúčelových strojů. Automatizujeme výrobní procesy i pro dopravníky a robotická pracoviště.

JOLart s.r.o. se zaměřuje na vývoj programu pro podporu výuky finanční gramotnosti.

GORDIC spol. s r.o. je softwarová firma specializovaná na tvorbu flexibilního software a poskytování komplexní podpory jeho uživatelům v oblasti státní správy, samosprávy a bankovnictví. Vysoká užitná hodnota produktů a služeb je zajištěna silným analytickým, metodickým a technologickým zázemím. Dominantní postavení na trhu podporuje obchodní a ...

Prodej, servis, e-shop: - počítače - notebooky - příslušenství - software

Instalace, servis, oprava: -kompletní účetní program pro Linux.

Prodej software: -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -fakturace -sklady -kniha jízd -mzdy -informační systém pro ambulantní lékaře a malá zdravotnická zařízení.

- informační systémy Money S4 a Money S5 - účetní poradenství - vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování daňového přiznání a mezd

Služby - v oblasti digitální televizeprodej a montáž - satelitní komplety Servis - satelitní technika Služby v oblasti informačních technologií (hardware) Poskytování - připojení k internetu Instalace - software

Grafické práce Výroba - www stránky Instalace - software LINUX, FIREWALL, ... Správa - počítačové sítě

Vývoj aplikací. Portálové služby. IT Outsourcing.

Prodej a servis: - navigační technika - kancelářská technika - výpočetní technika. Připojení k internetu. Správa -sítě.

Provádíme komplexní správu datových sítí pro středně velké firmy a instituce. Realizujeme dodávky serverových řešení, počítačů, diskových polí a LAN sítí v Olomouckém kraji. Neváhejte se na nás obrátit, rádi se o Vás postaráme.

Výroba, prodej: -elektronické GPS, GPRS systémy.

Autorizovaný dealer firem: -ALCATEL, PANASONIC, SIEMENS. Velkoobchod, prodej, e-shop, servis, oprava: -telefony, faxy, modemy -záznamníky -kancelářská technika -telefonní automaty -telefony GSM -sekretářské soupravy. Prodej: -skútry, motorky, motorka, čtyřkolky. Montáž, servis, prodej: -komplexní řešení vnitřních počítačových a ...

Služby: -vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) -zpracování mezd (mzdy) -administrativní služby (zastupování na Finančním úřadu a OSSZ) -zpracování daňových přiznání právnických i fyzických osob -zpracování přehledů pro zdravotní a sociální pojištění. Vývoj, zprostředkování: -ekonomický software (SW).

Správa IT pro malé a střední firmy. Individuální přístup v řešení jakýchkoli záležitostí spojené s IT. Nehledáte-li jen opraváře, ale partnera pro IT záležitosti, tak jste u nás správně.

Služby: -realizace elektro -realizace IT řešení