Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Flencery s.r.o. provozuje aplikaci, která má za cíl propojit inzerenty z různých oborů spolu s miniinfluencery, kteří mají min. 200 fanoušků na svých sociálních sítích a mohou propagovat různé produkty a služby.

Systémová integrace přímou cestou. Služby: - systémová integrace - řízení projektů - budování komplexních podnikových informačních systémů (ERP) včetně systémů pro řízení firemní výkonnosti.

Vývoj 3D interaktivních programů. Interaktivní 3D prezentace produktů, 3D konfigurátor, aplikace pro mobilní zařízení, aplikace virtuální reality (VR), aplikace rozšířené reality AR, desktopové aplikace. Aplikace v Unity3D a webové 3D aplikace (WEBGl technologie).

Prodej, obchod, dodávka na zakázku, klíč, servis, oprava, konzultace, poradenství: -výpočetní technika, PC, počítače, komponenty (COMPAQ, HP, IBM, MAXTOR, WD, aj.) -náhradní díly -spotřební materiál -počítačové sítě -strukturovaná kabeláž.

Společnost NETIA® s.r.o. Zaměřuje se především na tyto oblasti: – Projektové řízení – SW Oracle – Primavera – dodávka licencí, školení a implementace – Projektové řízení – SW Oracle PPM – cloudové řešení, školení a implementace – Řízení rizik a interních auditů – SW Risk manager tool - dodávky licencí, školení, implementace – cloufové ...

Služby: -Kernun Firewall+ ochrana voblasti síťové bezpečnosti při současném zachování intuitivní administrace prostřednictvím webového prohlížeče -Kernun Clear Web webový filtr orientovaný primárně na webové stránky navštěvované uživateli v ČR -Kernun UTM chrání a kontroluje cenné informace, data, firemní know-how, e-maily, protokoly, počítače, ...

Výroba - www stránky. Vývoj - software zabezpečující komunikaci se státní správou. Externí správa sítí.

Poskytované služby - Outsourcing internetového marketingu - Podpora B2B akvizice - Adopce a využití MS/Office 365 - Automatizace administrativy - Rozvoj systému řízení - Optimalizace řízení výkonu a odměňování - Nasazení metod ekonomického řízení (controlling)

Vývoj, výroba: - software - informační systémy - internetové aplikace - databáze na zakázku - www stránky.

Společnost MoroSystem, s.r.o. vyvíjí webové portály, aplikace, informační a transakční systémy na míru. Poskytuje konzultace v oblasti kontejnerizace, cloudu, implementace a jiných odvětví.

Dodávka - klávesnice s ruským potiskem Dodávka - software RFK 3000 ruské fonetické klávesnice - výukové programy LANGSOFT

Komplexní IT (informační technologie) služby: -podnikové a informační systémy -systémová integrace -vývoj vlastní software, aplikace -speciální aplikace IT -produktová řada AZ.PRO -outsourcing mezd, IT pro personalistiku. Specializovaní pracovníci. Externí zpracování dat. Konzultace a školení. Údržba SW.

Společnost se zabývá tvorbou chatbotů včetně marketingových kampaní, s cílem zaujmout co největší množství uživatelů. Vyvíjí nové funkce a zábavné kampaně pro šíření na sociálních platformách jako je facebook.

Firma Eva Durkáčová, Ing. - účetní a ekonomické poradenství nabízí služby také v oblasti financí, softwarových řešení a optimalizace výrobních procesů. Máme zkušenosti se zaváděním modulů ERP jak v průmyslových firmách, tak i ve státní správě, či rozpočtových organizacích. Poskytujeme také poradenskou činnost pro zahraniční společnosti a firmy ...

Prodej: TH Systémy -počítačové sítě -internet -pc sestavy -správa sítě -kamerové systémy -knihovní systémy, CLAVIUS

Služby: -poskytování software -infrastruktury LAN, WAN pro informační technologii. Výroba, instalace, oprava, servis: -elektronická zařízení.

PŘENECHTE SERVIS POČÍTAČŮ ODBORNÍKŮM Firma pracuje v oboru IT informační technologie. ARTIQ, v.o.s. - továrna na počítače. Servis počítačů, outsoursing. Servis i pozáruční, oprava, prodej, poradenství: -kancelářská a výpočetní technika, počítače a periferie (tiskárny, monitory) DELL, ACER, HP, SAMSUNG, XEROX, PHILIPS, LG, HAL 3000, ...

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií ...

Služby: - tvorba internetových stránek a obchodů - SEO optimalizace - IT servis počítačů - počítačové sítě.

Služby: - IT Solution - sestavíme vám počítačovou sestavu, provedeme servis, připojíme vás k síti, vezmeme si na starost zálohu dat, reinstalaci, odvirování - vytvoříme vám webovou prezentaci, www stránky - upravíme SEO.

Otevřito.cz okamžitě rozpozná typ souboru a vybere vhodné řešení, jak zobrazit jeho obsah přímo v internetovém prohlížeči. Poskytuje rychlé řešení, jak jednoduše převést soubor do zvoleného formátu. Stačí nahrát soubor a vybrat, zda chcete otevřít nebo převést.

Vývoj, prodej, instalace, montáž, školení, oprava, servis, analýzy, výpočty: -software, SW* (ANSYS, Design Space, LS*-DYNA) -hardware, HW* (COMPAQ, HEWLETT PACKARD, HP*).

Služby: - kompletní a poradenství v oblasti investičních celků - IT řešení na míru