Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Vývoj, obchod, prodej: Informační systémy pro vozidla městské hromadné dopravy, MHD, nádraží, zastávky: -mobilní a stacionární -LED panely -LCD-(TFT) - monitorové systém -RGB panely (256 barevných odstínů) -informační panely pro prostředky hromadné přepravy osob (vlaky, trolejbus, autobusy, tramvaje). Informace: -odjezdy, směry, ...

Internetové poradenství Internetové prezentacewebdesigntvorba, analýzy - výroba - www stránky Programátorské práce.

Komplexní služby v oblasti informačních technologií. Počítačové sítě - návrh, instalace, správa: - správa serverů - dodávka HW a SW - outsourcing IT - služby internetu (WiFi připojení). Zabezpečovací technika - montáž, servis: - kamerové systémy CCTV - bezpečnostní kamery - webové kamery.

Vývoj a výroba elektronických zařízení na zakázku včetně software pro Windows. Návrh, digitalizace, výroba, osazování, testování desky plošných spojů DPS. Oprava, servis průmyslové elektroniky.

Reinto s.r.o. M-Palác (14. patro vlevo) Jsme IT-studio specializované na vývoj mobilních a webových aplikací. Mobilní aplikace dodáváme pro systémy Android a iOS (smartphony i tablety). Soukromé i státní sféře vyvíjíme aplikace určené pro obchod - eshopy, služby, festivaly, dopravu, orientaci a také automatizaci vnitrofiremních ...

Zpracování: - digitální fotografie. Prodej: - výpočetní technika - tonerové kazety. Servis a modernizace: - výpočetní technika-renovace - tonerové kazety. Poradenská činnost, údržba: - ekonomický software.

Internetový vzdělávací portál: - platforma pro on-line výuku - jazyky, matematika, biologie, chemie, dějepis, apod.

Prodej, servis: - výpočetní technika - tiskárny, spotřební materiál - internet

Vývoj softwaru: - informační systémy na míru.

Informační technologie. Databázové aplikace pro zpracování podnikových agend a kompletní účetní a výrobní systémy pro obuvní a oděvní průmysl.

CAD Software na výstavní stánky a expozice - projektování a design.

Realitní kancelář. Webhosting. IT služby - outsourcing.

Služby: - IT outsourcing - HW a SW audit

On-line návrh oblečení: - široké spektrum textilu pro dámy, pány, děti - více motivů

Vývoj, dodání a podpora vlastních produktů homeAdmin a battca pro energetická opatření.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 Výroba, prodej, instalace, správa, proměřování, montáž, údržba, oprava, servis s garantovanou dobou odezvy, leasing: -počítačové sítě LAN, WAN s dohledem -aktivní prvky pro sítě LAN, WAN -monitorování NETFLOW toků (flowmon) -servery a diskové systémy -INTRANET a ...

Diovetech s.r.o. spadá pod Vysoké učení technického v Brně - internetové přístupy - okruhy a přenosy dat

Vývoj a software: - počítačové hry - server

Služby: - informační a komunikační technologie - vývoj software na zakázku.

Výroba a prodej: -účetní software Integrovaný Ekonomický Systém (IESWIN) pro vedení ekonomických agend v podvojném účetnictví -provázanost jednotlivých modulů -pohodlné uživatelské prostředí -kompletní servis pro registrované uživatele.

Ucelené softwarové řešení na bázi nejnovějších produktů společnosti Microsoft.

Služby v oblasti retailu elektroniky, financí i administrativy

Společnost poskytuje služby v oblasti informatiky IBM Business Partner, COMPECO, LENOVO, DICOM, ROHA Navrhujeme řešení: -skenery(scanner) -servery System i(AS/400) -System p (RS/6000) -System x (Intel) -výpočetní systémy -produkty pro elektronickou archivaci dokumentů Služby: -upgrade systému -systémová podpora, programátoři, ...