Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Připojení k internetu: - návrh, výstavba a správa počítačových sítí - poradenství se software a hardware - prodej a konfigurace software a hardware.

IT konzultace, infrastrukturní architektura. Administrace serverů - Linux, Solaris, HP-UX, FreeBSD. Middleware - WebLogic, GlassFish, Tomcat. Databáze - PostgreSQL, MySQL, Ingres, Oracle. Virtualizace - Xen, VMware, OpenVZ. Development - Python, Java, Groovy, bash, PHP. Profesionální managed hosting.

Konzultace, ochrana, poradenství: - hmotného majetku. Ochrana informací.

Vývoj a distribuce systému MagikINFO. Systém MagikINFO je vyvíjen již od roku 1999 a je určen k: - řešení problematiky Software asset managementu - provádění auditu SW a HW - správě licencí - vzdálené správě počítačů - monitoringu počítačů a uživatelů - efektivní správě požadavků - HelpDesk

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky, správa počítačových sítí. Maloobchod, prodej, instalace, oprava, servis: - počítače, PC - výpočetní technika. Webdesign. Tvorba internetových stránek. Reklamní bannery.

Návrh, tvorba, výroba, vývoj: - www stránky, internetové stránky, webdesign - software, počítačové programy.

Internetové prezentace: - e-shopy - redakční systémy. SEO optimalizace. Návrhy, tisk: - reklamní materiály - bilboardy - plakáty.

Vývoj: - softwarové aplikace na zakázku.

Provozování kotelen. Správa bytů. Badminton. Sauna. Tvorba programů.

Poradenství a konzultace: - v oblasti informační technologie.

Projekce - řídící systémy Projekce - výrobní linky Konzultační činnost - oblast IT Vývoj SW Databázové systémy

Spolehlivý internet pro domácnosti, komunitní sítě. Blesková realizace připojení. Výstavba wifi sítí pro obce. Měsíční tarify od 200, - Kč bez DPH (předplacená služba). Nesdílené (neagregované) a garantované HOME tarify o rychlosti až 20 Mbps, na přání veřejné IP adresy. Připojení do internetu přes gigabitovou optickou síť SLOANE PARK (ne ...

Projekce, poradenství: - automatizace a řízení - technická podpory výroby - vývoj software pro řízení operací - kvality ve výrobě. Kurzy a semináře pro personál údržby, programátory i manažery oblast nezávislých řešení v automatizaci

Vývoj, výroba, dodávka: - software - informační systém TRILEX pro výrobní, obchodní a distribuční společnosti - tvorba internetových aplikací - výpočetní technika.

Nabízíme konzultačně softwarové řešení pro podporu procesu tvorby podnikového plánu, hodnocení odchylek a modelování dopadu. MIS, Business Intelligence a datové sklady.

Prodej, instalace, poradenství: - antivirové programy NOD 32. Služby: - diagnostika - tvorba software v oblasti automatizovaného projektování inženýrských sítí na PC.

Pobočka. Profesionální společnost poskytující služby v oblasti informačních technologií, výzkumu, vývoje a poradenství. Poskytovatel telekomunikačních a digitálních služeb v oblasti lesnictví, ropného a plynárenského průmyslu. Banking&Insurance: IT služby pro bankovní, finanční a pojišťovací sektor.

Poradenství v oblasti informační technologií (hardware & software). Tvorba webových stránek, e-shopu, redakční systémy, design, programování mikroprocesorů, aplikace a individuální projekty. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, webové portály, hostingové a související činnosti.

Grafické studio: - animace - grafické práce - ilustrace. Tvorba: - webové prezentace - e-shopy - e-learningové aplikace.

Komplexní dodávky a instalace sítí LAN a WAN včetně kabeláže. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a síťové komponenty, počítače. Tvorba firemních prezentací.

Vývoj: - webové stránky - softwarové inženýrství.

IT služby Vytváření a udržování systému jakosti ISO 15189, NASKL, SAK BOZP: - poradenská činnost Účetnictví: - daňová evidence - personalistika a mzdy - vyúčtování pro zdravotní pojišťovny Personalistika.

Dodávka: - hardware - poradenství. Tvorba: - www stránky Správa: - sítě.

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - kopírky - tiskárny - notebooky. Správa počítačových sítí. Připojení k internetu.