Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Prodej: - kancelářská technika - výpočetní technika - spotřební materiál. Servis: - výpočetní technika - počítačové sítě - komplexní služby IT.

Prodej, maloobchod: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, PC, notebooky - tiskárny, skenery, monitory - PDA, MDA, mobily - GPS - příslušenství - spotřební materiál.

Informační technologie: - služby z oblasti SEM, SEO, ORM - výroba, správa vlastní prezentace a webové aplikace.

Prodej, servis: -osobní počítače Hewlett Packard -mobilní výpočetní technika -servery -stavba nových PC na zakázku -komplexní řešení počítačových sítí -digitalní fotoaparáty a videokamery -periferie. Servis a poradenství v oblasti informačních technologií.

Vývoj, realizace, správa: - servery - sítě - webové aplikace.

Služby pro podporu práce online: - webináře a online školení - pořádání akcí, školení pro lektory, pronájem nebo implementace - videkonference a telekonference - organizace online schůzek, pronájem řešení.

Realizace on-line elektronických výběrových řízení v oblasti institucí a firem.

Vývoj, prodej: - software pro oblast restauračních a celních služeb.

Architektonický ateliér. Architektonická kancelář. Architektura. Architekt. Interiéry. Návrhy interiérů. Urbanismus. Studie. Rekonstrukce. Projekční a inženýrská činnost. Projekce. Vizualizace. Poradenství ve stavebnictví. Marketing.

Tvorba software: - počítačová grafika - projektování a správa kabelových sítí - digitální mapování.

Služby: - programování na zakázku - tvorba webových stránek - vedení účetnictví a daňové evidence. Prodej - software: - operační systémy Windows - programy Úroky z prodlení a Úvěry z Fondu rozvoje bydlení.

Nezávislá soukromá produkční, poradenská a školící společnost. Činnost: - filmová a televizní tvorba. Kompletní produkce: - audiovizuální díla (dokumentární tvorba) - výroba filmové dokumety - multimediální výukové a školící programy (multimediální vzdělávací produkty).

Outsourcing internetových aplikací. Programování na zakázku a programování e-shopů. Vývoj a správa internetových portálů, grafické práce. Flash aplikace. Vývoj desktop aplikací.

Správa a realizace - počítačové sítě.

Informační technologie. Softwarová firma vyvíjecí aplikace v databázovém prostředí Oracle a a operačnich systémech Linux/Unix, MS Windows.

Služby: - daňové poradenství - vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd a personalistiky - prodej softwaru - kniha jízd a cestovní příkazy, digitální automapy, zálohovací systém Nors.

Reklamní, grafické a fotografické studio. Tvorba a správa www stránek (webu), E-shopu. Tvorba reklamních, grafických a fotografických návrhů, návrhů tiskovin a reklamních vizualizací. Fotografování rodin, svateb a oslav. Modelingové, produktové a reklamní fotografie. Programování, počítačové sítě.

Online reputation management: – ochrana pověsti na internetu - monitorování negativních informací o firmách - okamžitá ochrana klientů na internetu - zesílení pozitivních informací na internetu - E-zine a zvýšení prodeje - zajišťování právního zastoupení a ochrany v oblasti IT (internetového práva).

Návrh, realizace, poradenství, tvorba: - webové stránky, internetové stránky, webdesign - software, SW (ekonomický, organizační, správní atd., individuální požadavky dle přání zákazníka).

Znalostní a informační služby a systémy: - oblast databází.

Znalostní a informační služby a systémy: - oblast databází.

Servis: - PC, počítače - antivirové zabezpečení - odvirování - instalace software i hardware - správa sítě (návrhy, realizace, zabezpečení). Prodej: - PC sestavy.

Softwarová společnost. Vývoj a aplikace monitorovacích systémů technologických procesů se specializací na sledování tepelného hospodářství.

Tvorba software. ERP IS IBIS/DB, integrace SOA, pokladniční systémy POS.