Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

programátor PHP, xHTML, CSS, SEO. Tvorba webových šablon, prezentací, vývoj aplikací. Freelance spolupráce, PHP programování

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače (PC) -počítačové sestavy. Služby: -instalace software -programování -odvirování.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Manažerské služby v oblasti řízení obchodu a financí.

SIR SOFTWARE Ostrava. Software: -poradenství -oprava, servis. Renovace, dodávka, prodej: -tonery, tonerové kazety pro laserové tiskárny -kopírky -inkoustové tiskárny.

Spolupráce se společností IBM: - partner roku v kategorii Servery a storage IBM - nejlepší prodejce IBM Software - nejlepší prodejce IBM Tivoli Software - IBM Premier Business Partner - Centre of Excellence Systémová podpora: - systémové služby pro UNIX, Microsoft, Linux - podpora hot-line a řešení havárií, návrhy řešení ...

Automatizované systémy řízení technologických procesů: -dispečinky rozvodných systémů -provozní informační systémy -integrace řídících systémů -telemetrie -centra řízení. Systémy řízení a sledování pro vodárenství, energetiku, plynárenství. SCADA.. PLC.

Služby: -komplexní informační systémy pro dopravní organizace (dopravce) -vývoj, tvorba a údržba aplikačního programového vybavení -výroba, kompletace a prodej PC -servis, údržba a renovace výpočetní techniky -komunikace a přenosy -prezentace a školení -implementace a provoz systémů -výroba a instalace bezobslužných ...

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Účetnictví, ekonomika, daně, návrhy a tvorba www prezentací, správa a údržba počítačových sítí, reklamní a užitkové polepy.

Správa počítačových sítí. Prodej a servis: - výpočetní technika. Outsorcing IT služeb pro malé a střední firmy, podnikatele, živnostníky. Služby v oblasti výpočetní techniky rovněž pro soukromé osoby a domácnosti.

Vývoj software. Internet, databáze. Internetové projekty a portály. Redakční systémy, e-business. Databázové aplikace a systémy. Tvorba webu, internetové prezentace, www stránky, hosting, poradenství. IT poradenství. Plný nebo částečný outsourcing. Servis, údržbu a internetové služby.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Systémová integrace. Výstavba: - informační technologie.

Prodej, vývoj: - ekonomické systémy pro Windows - software, hardware. Tvorba - webové stránky, webdesign.

Kvalitní SEO optimalizace pro vyhledávače a internetový marketing naučí Váš web prodávat. Tvorba www stránek, vývoj webových aplikací a e-shopů. Software na míru.

Prodej: - kancelářská technika - výpočetní technika - spotřební materiál. Servis: - výpočetní technika - počítačové sítě - komplexní služby IT.

Prodej, maloobchod: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, PC, notebooky - tiskárny, skenery, monitory - PDA, MDA, mobily - GPS - příslušenství - spotřební materiál.

Informační technologie: - služby z oblasti SEM, SEO, ORM - výroba, správa vlastní prezentace a webové aplikace.

Prodej, servis: -osobní počítače Hewlett Packard -mobilní výpočetní technika -servery -stavba nových PC na zakázku -komplexní řešení počítačových sítí -digitalní fotoaparáty a videokamery -periferie. Servis a poradenství v oblasti informačních technologií.

Vývoj, realizace, správa: - servery - sítě - webové aplikace.

Služby pro podporu práce online: - webináře a online školení - pořádání akcí, školení pro lektory, pronájem nebo implementace - videkonference a telekonference - organizace online schůzek, pronájem řešení.

Realizace on-line elektronických výběrových řízení v oblasti institucí a firem.

Služby: - programování na zakázku - tvorba webových stránek - vedení účetnictví a daňové evidence. Prodej - software: - operační systémy Windows - programy Úroky z prodlení a Úvěry z Fondu rozvoje bydlení.

Nezávislá soukromá produkční, poradenská a školící společnost. Činnost: - filmová a televizní tvorba. Kompletní produkce: - audiovizuální díla (dokumentární tvorba) - výroba filmové dokumety - multimediální výukové a školící programy (multimediální vzdělávací produkty).

Informační technologie. Softwarová firma vyvíjecí aplikace v databázovém prostředí Oracle a a operačnich systémech Linux/Unix, MS Windows.