Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Vývoj software, outsourcing. Návrh a implementace systémové a aplikační infrastruktury.

Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Prodej, instalace: - software pro zdravotnické zařízení a organizace - výpočetní technika. Hardware: - dodávky počítačů - periférií - náhradních a servisních dílů - stavby optických a metalických kabeláží. Software: - dodávka operačních systémů pro stanice servery - aplikačního a kancelářského softweru - instalace, konfigurace ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače, výpočetní technika -instalace SOFTWARE -grafické práce.

Poskytovatel telekomunikačních a digitálních služeb v oblastech: - IT služby pro bankovní, finanční a pojišťovací sektor, pro telekomunikační a mediální průmysl - IT služby pro oblast zdravotnictví a sociální péče - IT služby pro centrální a lokální vládní instituce, výrobu, maloobchod a logistiku - IT služby pro lesní průmysl a ...

Vytváříme a prodáváme ekonomický software - program WinDUO - pro podnikatele, příspěvkové organizace, nevýdělečné organizace a finanční instituce. Multiverze i síťové verze. Možnost využití vzdáleného připojení. Nabízíme vedení účetnictví včetně daňové evidence, mezd, zpracování daňového přiznání. Vzdělávání dospělých. Akreditovaná školení, ...

Vývoj: - internetové aplikace na zakázku, prezentace a e-shopy. Poskytujeme redakční systém ePublish.CZ, online účetnictví sÚčto.CZ, plánovací systém ePlenning.CZ a kontrolní systémy pro výrobu. Specializujeme se na technologii Ruby on Rails.

Software: -manažerské systémy pro podporu rozhodování -datové sklady -VIPMO, VIP* mobile office.

Internetová agentura: - grafický designu - internetové aplikace.

Vývoj, distribuce: -software pro řízení lidských zdrojů.

Prodej: -výpočetní technika, software. Obchodní zastoupení firmy SW HORRY, a.s.

Výroba, tvorba: - software a vizualizace pro řídicí systémy. Tvorba webových stránek a reklamních bannerů.

Servisní činnost. Distribuce a on-line store pamětí Transcend a Kingston do značkových počítačů, serverů, pracovních stanic a základních desek Intel pro PC.

Komplexní dodávky: - telemetrické, řídící systémy - automatizační technika - komunikační technika. Ve všech oborech činnosti: - energetika, plynárenství, vodohospodářství. Projekční činnosti, projekce. Vývoj software. Dodáváme řešení: - SCADA systémy - Telemetrie - Informační systémy - SW aplikace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, servis, poradenství: - telekomunikační technika. Služby: - WIFI-připojení k internetu, do sítě SEAC a CZFree.

Business software. Výroba: -ekonomické informační systémy pro střední a větší podniky. Tvorba a implementace komplexních informačních systémů kategorie ERP (Enterprise Resource Planning) a CRM (Customer Relationship Management).

Vývoj, zpracování a implementace internetových aplikací. Webové prezentace s CMS, elektronické obchody, systémy elektronických aukcí, prodejní a rezervační systémy pro cestovní kanceláře a agentury.

Realizace informačních systémů výroby: -MES (Manufacturing Execution Systems) formou vývoje vlastních systémů a implementací a zaváděním systémů partnerských firem. Dodávka, maloobchod, velkoobchod, prodej: -počítačový hardware a software, poskytuje servisní služby, poradenství v oblastech aktivit a provádí školení na vlastní ...

Vývoj: -aplikace ACCES SQL SERVER. Kompletní řešení pro internet. Správa počítačové sítě. Školení a konzultace. WWW prezentace. Pojištění: -software -brocker.

Dodávka, instalace, montáž: -informační a řídící systém ENERGIS.

Služby: -správa IT, outsourcing -správa informačních systémů a sítí -implementace Microsoft produktů -záchrana dat -systémová integrace -webhosting a tvorby webových stránek -Profylaxe-čištění výpočetní techniky -opravy výpočetní techniky -studie, odborné posudky -softwarový audit -audit IT infrastruktury -ochrana dat před ...

Analýza a návrh: -informační systémy. Internetový obchod: -informační technologie -výpočetní technika.

Projektový manažer, systémový inženýr a IT specialista. Řízení různorodých projektů a externí projektová spolupráce, počítačový audit a plánování výpočetní techniky. Reklama, marketing a tvorba reklamních plánů. Školení, poradenství a konzultace.

Systémový integrátor. Komplexní služby v oblasti servisu IT. Návrh, dodávka, provoz: -informační systémy -poskytování služeb a autorizovaný servis v oblasti informačních technologií.