Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Mezi poskytované služby společnosti Burillion s.r.o. se řadí intranetové aplikace, software pro MS Windows, Správa databází Oracle 24x7 a správa linuxových serverů.

Společnost Safe Mining s.r.o. se zaměřuje na konfiguraci a správu výpočetních serverů pro ověřování transakcí kryptoměn.

Firma Servis PV se zaměřuje na servis výpočetní techniky, nákup komponentů, sestavování a instalaci počítačů dle přání zákazníků. Servis společnost zajišťuje nepřetržitě a mimo to se postará i o zálohu dat, čištění počítačů a zabezpečení.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Provozování Minecraft server hostingu

Zabýváme se počítačovými službami pro menší firmy, ordinace, kanceláře a soukromé osoby. Nabízíme komplexní služby včetně dodávky počítačů, tiskáren a další techniky na klíč. Zajišťujeme servis počítačů a mobilní techniky, správu sítí, datové zálohy. Region působnosti Šumperk, Olomouc a jejich okolí.

Administrace vašeho pc, tvorba webových stránek na přání zákaznika.Poskytování poradenství ohledně informačních technologií.Vše za přijatelné ceny. Admin of your computer, making website .Providing consulting regarding it technologies

Vývojářské studio, které tvoří webové prezentace a mobilní a webové aplikace, e-shopy a databáze. jsme schopni realizovat i digitální marketing a ilustrace na míru.

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - VoIP hlasové služby - hosting - správa sítí.

Společnost Cinesnet Pro s.r.o. patří mezi zkušené dodavatele komplexních služeb v oblasti IT. Provádíme analýzu, návrh a dodávku informačních systémů přesně podle potřeb našich klientů. Poskytujeme poradenství i systémová školení. Najdete nás v Olomouci na ulici Mišákova. Naše činnost: - informační technologie - budování IT systémů - ...

Společnost CID International a.s. patří mezi přední producenty informačních technologií pro oblast dopravy, spedice a skladování. Dále naše firma nabízí také služby v oblasti outsourcingu, tvorbu technologických studií a odborných analýz. Sídlo firmy se nachází na adrese Dr. Milady Horákové 1200/27A, Olomouc a úsek vývoje informačních systémů v ...

asistenční software, který je každému zákazníkovi vytvořen na míru - přístupný přes telefon, PC či tablet. Přehledná evidence, ovládání: - docházka - autorizace vstupů a vjezdů na pracoviště - BOZP - zkoušky alkoholu před vstupem na pracoviště - kamerový systém - zabezpečení pracoviště - střežení vyznačených prostor a ochranu ...

Informační technologie. Implementační partner společnosti QI GROUP a.s. Informační systém. Informační systém QI. ERP systémy. Podnikový informační systém.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - grafické práce - registrace domén - webhosting

IT služby: - instalace a konfigurace serverů - zálohování dat - poradenství v oblasti IT - návrhy a správa sítí - tvorba webových stránek - prodej, servis počítačů, tiskáren, serverů - grafické a tiskařské služby.

Dodávka software a IT služeb: - software pro maloobchodní sítě - DENTIST+ - komplexní zpracování agendy ordinace zubního lékaře - mobilní registrační místo - Portál ZP - elektronická komunikace se zdravotními pojišťovnami.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítačové komponenty - software - spotřební elektronika - spotřební materiál. Servis výpočetní techniky: - opravy notebooků (pozáruční).

Montáž, servis - elektronické zabezpečovací systémy JABLOTRON, DSC, HONEYWELL Prodej, montáž, e-shop: - telefonní ústředny - výpočetní technika - počítačové sestavy - příslušenství - softwarové poradenství v oblasti software

Pro ty, kdo nemají odvahu na vlastní pěst, máme níže uvedené možnosti Naše firma se zabývá činnostmi: - komunikační technologie - reklamní činnost - kulturní a společenské akce - HW a SW, aplikace a prodej - videoprojekce, zpracování videa - požadavky na dovolenou Naši společnost naleznete na adrese Loučka 84 v obci ...

Výroba: -počítačové programy na zakázku.

Opravy počítačů, připojení k internetu, instalace satelitů, televizních antén a kamerových systémů.

Tvorba www stránek, servis softwaru.

Tvorba počítačových programů na zakázku. Vedení účetnictví.

Poskytuje komplexní služby v oblasti internetu, multimédií a aplikačního software. Služby: - webové prezentace - SEO - optimalizace pro vyhledávače - SEM - marketing ve vyhledávačích.

Nakladatelství a vydavatelství. Vydává odborné, obchodní, finanční a komerční publikace. Vydává podnikatelské zprávy. Reklamní činnost. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií.