Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: - online šetření - trackingové šetření - skupinové rozhovory (Focus Groups)

Dodávka: - hardware - software. Bezdrátové připojení k internetu okres Kroměříž, Přerov, Zlín. Instalace: - software.

DUNA ekonomický software je spolehlivý informační systém pro vedení účetnictví, mezd, daňové evidence či skladů a objednávek, který usnadní práci nejen menším a středním firmám, ale také podnikatelům nebo nevýdělečným organizacím. Na tvorbu a vývoj těchto ekonomických, účetních, obchodních, prodejních a mzdových systémů (softwarů) DUNA se ...

Tvorba výukových programů - výukový software - soubory pracovních listů pro školy. E-shop - CD a DVD výukových programů.

Vývoj: - restaurační pokladní a recepční software pro hotely a restaurační zařízení - propojení restauračního skladové sw s PC pokladnami s dotykovými monitory nebo klasickými registračními pokladnami - recepční systém.

Oprava a servis notebooků, počítačů, tabletů a tiskáren všech značek. Komplexní čištění notebooků a počítačů, instalaci OS, záchrany dat a odvirování.

Airsoft Shop muničák.cz: - airsoftový obchod a servis. Airsoftové zbraně, BB kuličky, náhradní díly a příslušenství. Součástí obchodu je i servisní středisko, kde provádíme kompletní opravy airsoftových zbraní, upgrady a úpravy zbraní. Ostrovid Maloobchod, oprava, servis: -počítače. -výpočetní technika. Služby: -instalace, servis ...

Projektování, instalace, servis: - kamerové a zabezpečovací systémy. Služby: - IT outsourcing - IT audit - správa serverů a počítačových sítí - zabezpečení sítí - elektro revize.

Služby: - poskytovatel internetu - návrh a správa sítě - provozování serverů - hosting.

Vývoj a nasazení systémů pro optimalizaci, plánování a sběr dat ve výrobě.

Poradenství při vývoji plastových dílů a konstrukcí forem. Školení, semináře v oboru vstřikování plastů. Moldes 3D. Digimat. Prodej softwarů Moldex 3D, Digmat. Moldflow simulace. Analýzy vstřikování plastů.

Prodej a servis: - výpočetní technika - serverové komponenty - software - příslušenství.

Činnost: - webdesign - webhosting - vývoj software - SEO optimalizace

Servis, prodej: - počítače - výpočetní technika - vzdálená správa - záchrana dat - serverové služby - renovace tonerů - prodej IT komponentů.

Internetové připojení - stabilní a rychlé připojení k internetu v lokalitách Přerov, Radslavice, Pavlovice u Přerova, Grymov, Troubky a okolí. Rychlý internet bez závazků a dlouhodobých smluv, bez FUP a omezení. Dále nabízíme tyto služby: - návrhy, realizace, instalace počítačové sítě - instalace operačního systému - odvirování ...

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika Montáž a správa datových sítí.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Tvorba: - www stránky, webové stránky, webdesign - internetové prezentace, internetové katalogy, Eshopy, evidenční systémy, intranety - SEO optimalizace pro vyhledávače. Internetová reklama, grafický design.

Servis a opravy počítačů, odvirování PC, správa sítí, IT poradenství v Olomouci a okolí.

Zakázkový vývoj software Telefonní IT řešení (firemní telefonní systémy, telefonická péče o zákazníky, podpora prodeje a telemarketingu, call centra, dispečerská pracoviště, krizové řízení)

Servis - výpočetní technika Správa - sítě

ATTN Consulting s.r.o je expertní poradenská a softwarová společnost, která se již od roku 2001 věnuje problematice řízení výkonnosti organizací a jejich komplexnímu rozvoji. Nosným produktem společnosti je vývoj a následná implementace manažerského sw nástroje ATTIS, dnes již 4 generace. ATTIS v kombinaci s metodickými postupy, které ...

Vývoj a prodej softwaru pro obchodní a výrobní firmy, ekonomického informační systému Maxim a client-server řešení.

Služby: - webdesign - programování - servis PC, notebooků a tiskáren.