Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Výpočetní technika: -prodej -servis. Software, hardware.

Dodávky a poradenské služby: -programy na zpracování dat. Podnikové poradenství. Implementace informačních technologií. Řízení projektů.

Prodej, poradenství: -počítače -mobilní telefony.

Počítače-software. Výroba bezpečnostního internetového softwaru pro malé a středně rozsáhlé sítě, se specializací na síťové firewally a bezpečnost interní firemní komunikace.

Údržba, čištění, montáže, opravy a instalace: -výpočetní technika -sítě.

Počítače, tiskárny, spotřební materiál; poradenství; Software speciální a zakázkový. Programy pro: -sanitky -oceňování nemovitostí -tisk složenek -mzdy.

Dodávka a poradenství v oblasti softwaru. Ubytování-penzion.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky. Softwarový servis Počítačové sítě. Renovace cartridgí a tonerů. Internet. Operační systémy. Poradenství.

Prodej, servis: -výpočetní technika. Ekonomický software na zakázku: -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -saldokonto faktur -mzdová evidence + personalistika -skladová evidence.

Služby: -návrh a realizace komplexních řešení IT -realizace sítí LAN a WAN -realizace zabezpečovacích systémů -dodávky výpočetní techniky -dodávky kancelářské techniky -správa datových sítí a serverů -služby v oblasti IT -servis a poradenství -speciální projekty -HOTLINE -leasing.

Komplexní služby v oblasti WWW: -pronájem diskového prostoru na našem WWW a FTP serveru -vytvoření a správu virtuálního serveru a Vaší vlastní domény -tvorbu kvalitních a atraktivních WWW stránek dle Vašeho přání -návrh a tvorbu kompletního a originálního grafického designu -návrh, tvorbu a umístění proužkové reklamy ...

Počítače, software. Počítačová simulace prototypových zkoušek a technologických procesů.

Počítače, software. Počítačové zpracování správy bytového a domovního fondu.

Ekonomické informační systémy, software na zakázku: -systémová integrace -procesní analýzy, studie -prodej a implementace standardních informačních systémů -konzultace a podpora systému SAP R/3 -dodávky a servis Hardware -outsourcing -poimplementační podpora a HelpLine.

Konzultační, poradenská činnost v oblasti výpočetní techniky. Poskytování software. Pokladní systémy: -registrační pokladny pro obchody a restaurace.

V oblasti Internetu nabízíme: -kompletní návrh webové prezentace, technické a designové řešení -webdesignové služby (tvorba www stránek) -webhostingové služby (umístění www prezentací na Internetu) -zprostředkování registrace domén (CZ, COM, NET, ORG, aj.) -tvorba intranetových a internetových aplikací -tvorba ...

Počítače: -informační systémy -DMS*, WORKFLOW, spisová služba -skenování, správa dokumentů -aplikační software -manažerský software -ekonomický software.

Služby: -instalace a servis počítačů -správa a budování počítačových sítí -tvorba firemních intranetů a správa IS -dodávky značkové výpočetní techniky -autorizované záruční servisní středisko pro značky APC*, HP**, Sampo, AOC* -outsourcing výpočetních systémů.

Vysokorychlostní internet Rozvoj - počítačová síť v Lužanech

Prodej, montáž a záruční a pozáruční servis - bezpečnostní kamery - kamerové systémy i se záznamem - IP kamery, dálkový dohled - online přístup - docházkové systémy - vnitřní a venkovní provedení kamery s infra nočním přísvitem, s detekcí pohybukompletní dodávky na klíč návrh vhodného řešení, realizace, zaškolení ...

Návrhy a realizace - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Protipožární prostupy Návrhy a realizace - strukturovaná kabeláž Dodávka - hardware Správa - počítačové sítě