Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby - on-line řešení pro sjednávání a správu pojistných smluv - eIMS (on-line Insurance Management System).

Služby: - společnost Bentley Systems se v České a Slovenské republice prosadila jako dodavatel kvalitních inženýrských softwarových řešení. Základem efektivního využívání těchto řešení jsou kvalifikovaní uživatelé a garantovaná technická podpora. Proto jsme v rámci Bentley Systems vytvořili divizi Professional Services, jejímž cílem je ...

Služby: -poradenství a realizace počítačové bezpečnosti

Hlavní činností softwarové společnosti BENETA.cz je vývoj a implementace internetových prezentací a eshopů na systému NetDOGs.

Jsme Elanor – specialista na mzdy a personalistiku, mezinárodní společnost s českou centrálou a s působností v řadě zemí střední a východní Evropy (CEE). Od roku 1991 vyvíjíme software pro oblast lidských zdrojů a mzdový outsourcing a stali jsme se partnerem více než 700 zákazníků. Díky poskytované komplexní podpoře v oblasti řízení lidských ...

Činnost: - vývoj software - bodyshopping - správa databází Oracle

Společnost DNS, patřící do skupiny společností eD’ system Czech, je nejvýznamnějším IT distributorem s přidanou hodnotou, působícím na českém trhu. Svým obchodím partnerům DNS nabízí spolu se špičkovými technologiemi světových výrobců také špičkové služby, a to jak ve fázi předprodejní, implementační, tak i poprodejní. Všechny produkty a ...

Prodej hardware a vlastního software pro CAD.

Zajištění: - VoIP ústředny - Call-centra - IP telefonie a telefony

Služby: - návrh a implementace infrastrukturních řešení se zaměřením na HP sítě, servery a storage

Provoz a výroba leteckých simulátorů - simulátor BOEING 737 - letecké zážitky.

Tvorba: - webové stránky - e-shopy - portály

Činnost: - provoz solárních studií Prodej, montáž, servis: - solária

Vyvíjíme webové a mobilní aplikace pro zařízení se systémy Android, iPhony a iPady. Vytváříme firemní weby.

Prodej, půjčovna, pronájem, servis: - pece na výpal keramiky, smaltu a skla. Prodej: - boxy na zbraně

Činnost: - ekonomicko-politický a zpravodajsko-publicistický deník

Poskytování: - on-line aplikaci pro tvorbu internetových stránek a eshopů.

Služby v oblasti počítačů a IT - instalace a reinstalace operačního systému, instalace softwaru, odvirování, zálohování - poradenství - správa sítě LAN, WIFI AP.

Služby - správa sítí a IT - záruční a pozáruční opravy výpočetní techniky - monitoring klíčových systémů - monitoring serverů a pracovních stanic - bezúdržbové zálohovací systémy - renovovaný a alternativní spotřební materiál do tiskáren - platební automaty, terminály, kasy.

Vývoj, prodej: - software pro biometrický podpis na všech mobilních zařízeních a počítačích.

Bull s.r.o. se na českém trhu orientuje na nabídku ucelených informačních systémů, komplexních platebních a pokladních systémů. Karty: - plastové - platební - identifikační.