Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

SkyCom online, s.r.o. nabízí sofistikovaný systém Re-visio pro cloudovou evidenci revizí, zařízení nebo technologií. Evidence revizí, energetický management, kompletní online zpráva nemovitostí a jejich technologického vybavení na jednom místě na dosah ruky.

V případě potřeby vývoje aplikace, ať již webové nebo mobilní pro systém Android nebo iOS. Kromě toho se také zabýváme marketingem, copywritingem, programováním všeho druhu, grafikou a webovými stránkami.

Konzultační společnost v oblasti E-commerce, Logistiky a Supply chain. Jsme seniorní profesionálové s mnohaletými zkušenostmi. Umíme logistiku a e-commerce čerstvých potravin.Procesy, nástroje, expertízy. Působíme mezinárodně.

Naše společnost se zabývá vývojem umělé inteligence a jejím využitím v aplikacích, kde se s nimi většina lidí běžně setkává. Zabýváme se též vzděláváním a prezentací nových trendů v oblasti.

Vyvíjíme software pro hromadnou komunikaci. Během chvíle svolá krizový tým, pracovní skupinu nebo vybrané zaměstnance. Poté, co sebere jejich odezvu, zvolí návazné kroky. Náš software umí oslovit náhradníky, opakovat volání, nebo zahájit komunikaci v předem určený čas. Nabízí 4 způsoby oslovení: hlas, SMS, e-mail a mobilní aplikaci. Umožňuje ...

Tvoříme weby a webové aplikace s potenciálem. Vytváříme design digitálních produktů s přidanou hodnotou. Spolupracujeme s top tuzemskými mediálními agenturami. Jsme vývojové a designové studio IKIGUYS se sídlem v Praze a Pardubicích, a rádi budeme tvořit i pro Vás.

Poskytujeme podporu a poradenství v souvislosti s výkonem činností pověřence pro ochranu osobních údajů (data protection officer či DPO) a další služby v oblasti GDPR, správy osobních údajů a bezpečnosti informací.

Zaměřujeme se na výhradní servis a opravy produktů Apple, zejména iPhone, iPad, iPod, MacBook, Watch a Apple TV. Profesionální a rychlý servis Apple zařízení na počkání a se zárukou. Zároveň nabízíme softwarové poradenství, upgrady počítačů Apple apod.

Naší hlavní činností jsou programátorské práce. Máme team programátorů s více než desetiletou praxí. Zkušenosti s projekty jak v České republice, tak i v zahraničí. Co umíme : Tvorba webových stránek.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, ...

Poskytujeme komplexní dodávky informačních technologií: - výpočetní technika - software - počítačové sítě - konzultační činnost - analýza potřeb firmy - připojení Internetu - zajištění prezentace na internetu - záložní zdroje. Produkty: - notebooky a počítače - spotřební elektronika - periferie - spotřební materiál - ...

Služby - správa a instalace počítačových sítí - zakázkový vývoj software - prodej počítačů a notebooků. E-shop - počítače - kabelážní systémy - komponenty - monitory, servery - spotřební elektronika.

Vývoj, tvorba: - automatizace pracovních postupů - mobilní aplikace - cloudová řešení.

Služby: - školení v IT - vývoj software - registrace vlastního AS čísla a IP adres - návrhy, realizace sítě, sítí

Dodávka: - výukové programy pro mateřské, základní i střední školy - informační systémy pro školy.

Služby: - správa serverů, stanic a sítí - dodávky výpočetní techniky a programového vybavení - tvorba webových stránek, databázových aplikací - webhosting

Služby - řešení v oblasti informačních technologií a výpočetní techniky - analýza, návrh řešení, realizace a dodávky IT projektů - outsourcing IT specialistů, konzultantů a řešitelských týmů - konzultace, školení, semináře.

Služby - webdesign - software na míru - IT služby.

Webgame - online webová strategická hra - herní služba.

Služby: - vývoj software - dodávka backendová, webová a mobilní softwarová řešení - hosting a správa serverů

Vývoj, servis, distribuce: - software pro ekonomickou sféru.

Služby - vývoj a implementace software - informační systémy.

Vývoj, prodej: - profesionální právní informační systém Zákon.