Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

vývoj internetových a intranetových řešení, podpora a poskytování služeb s tím spojených.

Vyvíjíme databázové, komunikační a webové aplikace.

Počítačové poradenství

Služby: - prodej výpočetní techniky - servis výpočetní techniky - návrh, realizace a správa sítí - hromadné zpracování dat - obnova a zálohování dat - hardware, software a instalace TV/video techniky - PC Hot Line.

Kompletní nabídka webhostingových služeb. Poskytujeme: - tvorba webových stránek, vývoj internetových aplikací - tvorba internetových obchodů (e-shopů) - návrh grafického vzhledu stránek (webdesign) - správa managed serverů - správa firemních LAN sítí.

Vývoj, výroba a servis mikroprocesorových řídících systémů.

Služby: - matematicko-statistické zpracování dat - programování webových aplikací - prodej software - technická podpora

Nabízíme služby: - typografické studio - sazba a zpracování technických textů, obsahujících tabulky a grafy - nakladatelská a vydavatelská činnost - tvorba software - grafické a ekonomické speciální aplikace a vývoj databázových aplikací v systémech ORACLE a LOTUS - zpracování publikací do elektronické formy

Servis a prodej výpočetní techniky Poradenství - počítačová gramotnost

Činnost: - expertní služby v oblasti informačních technologií.

Firma INKOROS, spol. s r.o. nabízí cloudové služby a služby datacentra. Zajistíme vám komplexní servis od montážních prací po fyzické zabezpečení objektů a správu IT.

Databáze na zakázku Aplikace Správa sítě

Základem podnikání společnosti je tvorba programového vybavení, původně pouze na zakázku a v současnosti i vývoj vlastních řešení, určených pro opakovaný prodej. Vývoj programového vybavení je nabízen jako ucelené systémové řešení a je proto doplněn o dodávky výpočetní techniky a základního programového vybavení, projektování a výstavbu ...

Činnost: - vývoj software (oblast medicína, média, ekonomika)

Služby - webhosting - datové centrum - správa sítí.

Výroba, prodej, pronájem: - software pro interaktivní podlahu, lidský ovladač, interaktivní bar a stůl, virtuální graffiti, dotykové fólie, augmented reality, robotí show, dotykové stoly, interaktivní boulder stěny, dotykové hudební přehrávače do obchodních center, aplikace pro muzea - výukový program pro speciální školy - speciální program pro ...

Pomáháme firmám s digitální transformací. Vyvíjíme software pro chytré telefony, tablety, weby, auta a jiná chytrá zařízení. Našimi klienty jsou například ŠKODA Auto, ČSOB, Honeywell, E. ON, PPL nebo ČEZ.

Vývoj databázových aplikací na míru, přesně dle Vašich požadavků. Specializujeme se na malé firemní informační systémy a zakázkové databázové aplikace, určené pro potřeby malých a středních firem, či jednotlivců.

Služby: - všestranná PC pomoc - instalace softwaru, hardwaru - vzdálená správa domácích i firemních sítí - záloha a obnova dat - odvirování a optimalizace systému a nastavení. Služby pro firmy i jednotlivce. Výhodné balíčky služeb a individuální podmínky při dlouhodobé spolupráci. Ostatní služby: - instalace jakýchkoliv verzí ...

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a ...

řemeslné práce v oboru elektro, IT, a pod.

Dodavatel HW a SW řešení pro malé podniky a živnostníky. V následujících letech se INNETIC zaměřoval zejména na vývoj webových prezentací, webdesign a online marketing a realizoval dodávky webových řešení a e-shopů na míru několika desítkám klientů.

Akciová společnost AWIS Holding, a.s. vznikla v roce 1992. Od počátku se zabýváme vývojem softwaru. Kvalitu služeb zlepšujeme poradenstvím a konzultacemi v oblasti podnikání, gastronomie a správou nemovitostí.

Naším hlavním zaměřením jsou počítačová školení a konzultace v oblasti kancelářských aplikací, CAD software, grafiky, serverů Windows a tvorby webových stránek. Dále se zabýváme vývojem aplikací a tvorbou šablon pro aplikace Office a CAD software, vývojem www aplikací a prodejem CAD a grafického software.