Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: - instalace, správa počítače, servery - realizace profesionální wifi

Nabízíme komplexní řešení v oblasti IT. Poskytujeme návrh, realizaci a správu sítí, ukládání a zálohování dat, servis výpočetní techniky a elektroniky, tvorbu webových stránek, audio-video projekty a poradenství, bezpečnostní řešení, projektové řízení, vzdálenou podporu i výjezdy techniků.

Činnost - obchod s výpočetní technikou - servis počítačů a notebooků - správa sítí a serverů - školení a podpora uživatelů - konzultace a poradenství - komplexní outsourcing ICT.

Předmětem naší činnosti je tvorba a vývoj informačního systému, podnikového softwaru, softwaru na míru, google apps, internetových aplikací pro správu dat a kontaktů, zřizujeme firemní chat, videokonference a další.

Dodávka: - software ušitý na míru pro výrobce kabelů pod názvem CaDeT (Cable Design Tool)

Činnost: - IT služby - oprava, servis počítače - elektroinstalace, elektromontáže - montáž zabezpečovací systémy - konzultace a montáž automatizace domu s prvky společnosti LOXONE - vývoj zakázkové informační systémy

Výroba, prodej: - sady pro bezpečnostní značení skel

Virtuální prohlídky firem, Google Street View Služby v oblasti informačních technologií a telekomunikací - Partner společnosti Google

Hostingové služby: - webhosting - webdesign - tvorba webu a e-shopu - SEO optimalizace - správce domén.

Vývoj softwaru - databázové programy - grafické aplikace - webdesign, webové prezentace - webhosting.

Informační systém pro advokátní kanceláře ISAK, informační systémy, databáze, poradenské služby, projektování v IT technologiích.

Činnost: - tvorba řídících programů pro digitální regulace v oblasti technického zařízení budov a domácích aplikací pro řízení kombinovaných zdrojů tepla

Vývoj, výroba: - měřící přístroje pro měření ionizačního záření

Služby: - vývoj on-line aplikace gReception pro vědecká setkání, společenské akce, zájmové skupiny a spolky

Činnost: - instalace a správa serverových stanic a sítí - vývoj informačních systémů - tvorba webových stránek

Opravy, servis: - počítače. Služby: - IT poradenství - správa počítačových sítí - tvorba webových stránek.

Hodinový manžel Brusičské práce IT služby Návrhy interiéru

Jsme ryze česká společnost poskytující služby v oblasti informačních technologií. Zaměřujeme se především na analýzu, návrh, vývoj, nasazení a údržbu softwarových produktů.

Služby: - vývoj software na zakázku

Služby: - poradenství v oblastí knowledge managementu a IT technologií - řešení pro podporu změn, řízení procesů a rizik, vyhodnocování dat či integraci dokumentace - portál pro vzdělávání nebo optimalizaci systému školení.

Prodej a servis pc, správa sítí, reklamní a propagační tiskoviny.

Služby: - zakázkový vývoj software.