Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Dodáváme: -systémy využívající čárové kódy a RFID pro: -mobilní sběr dat -automatizaci -identifikaci -řízení skladů -lokalizaci -evidenci majetku. Přidružené společnosti: Barco Slovakia, s.r.o. www.barco.sk

Tvorba webové prezentace, webdesign, SEO optimalizace, grafické služby, tvorba logotypu, CD prezentace, zprostředkování tisku, grafické návrhy reklamních a firemních tiskovin.

Dodávky, poradenství, výroba: - informační systém CARIS certifikovaný pro partnery Ford, Kia, Toyota, Mazda, Hyundai, Citroën, Mercedes, Volvo, Suzuki, Daimler-Chrysler, Fiat - programy pro autoservisy, autosalony, autobazary, autopůjčovny, měření emisí, marketingové programy, identifikace a docházka - účetní program, pokladní kniha, mzdy - ...

Činnost: - vývoj softwarového vybavení UNIS-Mzdy - podpora ekonomického systému UNIS-X pro podnikatelské i příspěvkové organizace - podpora systému GORDIC - správa počítačových sítí, podpora aplikačního softwaru - poradenství při výběru HW a SW, instalace HW a SW - opravy a upgrade HW

Dodáváme 3D PLM řešení společnosti Dassault Systemes pro efektivnější a rychlejší vývojový a inovační proces výrobků. -3DExperience -Catia -Enovia -Delmia -Exalead -Composer -Draftsight -Simulia. Služby: -školení a workshopy -analýzy a konzultace -projekty a implementace -vývoj NC postprocesorů -makra -inženýrské služby.

Služby: -připojení k internetu -správa sítě Oprava, servis: -počítače

Vytváříme mobilní aplikace na míru, aplikace pro mobily a aplikace pro tablety (Android aplikace, iOS aplikace, Windows Phone aplikace). Programujeme ERP systémy a vyvíjíme software pro státní správu.

Tvorba a vývoj SW řešení na míru pro určité typy ekonomických subjektů. Tvorba softwaru. IT poradenství. Komplexní firemní aplikace.

Dodávka a prodej - PC sestavy - sítě Servis - PC sestavy - sítě Připojení k internetu Správa - sítě

Vývoj: -webové a mobilní aplikace pro iPhone pro firemní použití - např. sběr dat v terénu, podpora obchodníků na cestách, monitoring firemních vozidel. Fakturační adresa: Lužné 995, 763 26 Luhačovice.

SWS a.s. je předním českým distributorem informačních technologií. Zaměřuje se na obchodování B2B a od svého vzniku v roce 1991 si udržuje pozici jednoho z největších distributorů software a hardware v České republice. Podle sdružení CZECH TOP 100 patří mezi 100 nejvýznamnějších firem České republiky a díky nejvyššímu hodnocení AAA od agentury ...

Vývoj software na zakázku pro mobilní zařízení.

Prodej, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika - správa sítí

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - vývoj webových aplikací - SEO optimalizace.

Činnost: - tvorba webových aplikací - webhosting - čištění, údržba počítačů.

Prodej, eshop, e-shop: -WIFI technika -internetové připojení -VoIP volání -datové spoje -správa počítačových sítí a výpočetní techniky -webdesign -webhosting Výroba, distribuce: -výpočetní technika.

Návrhy, realizace: -strukturované kabeláže -webové prezentace a e-shopy -komunikační zařízení pro motorkáře. Prodej, servis: -výpočetní technika. Instalace, servis, správa: -počítačové sítě.

Prodej, dodávka, servis: -výpočetní technika - počítače. Služby: -správá sítí -webdesign - tvorba www stránek, eshopů -grafický design -optimalizace pro vyhledávače. Vývoj, tvorba: -softwarové systémy.

Tvorba WWW stránek a webových aplikací. Zprostředkování domén a webhostingu. Návrh a realizace počítačových sítí. Správa počítačových sítí. Poradenství v oblasti IT.

Služby - outsourcing - softwarová řešení na zakázku - vývoj aplikací.

Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače -budování a správa počítačové sítě -internetové služby. Služby: -VoIP telefonie. Datová centra.

Tvorba webových stránek a reklamy. Sociální a firemní sítě. Vytvoření grafiky a tiskovin. 3D vizualizace interiéru.

Revoluční ICT řešení pro sběr dat, integraci systémů a aplikací, sdílení a správu souborů, analýzu dat, vizualizaci zjištěných hodnot v grafech, nové nástroje pro řízení, řešení pro automatizaci a exporty dat.