V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Zpracování dat, služby databank, správa sítí

SW a odborná podpora k realizaci nákupních a prodejních eAukcí pro firmy a instituce. Specializace na on-line výběrová řízení. Realizace nákupní a prodejní eAukce. Poskytování systému pro realizaci nákupních a prodejních eAukcí.

Správa počítačových sítí, serverů. IP telefonie. Outsourcing.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software

Specializujeme se na realizaci softwarových projektů založených na webových technologiích a cloud computing. Vyvíjíme aplikace pro podnikatele a menší i větší podniky - tvorba ekonomického softwaru Allegro Business Solution. Dále vyvíjíme programové moduly na zakázku. Produkty jsou vyvíjeny na platformě Allegro Framework. Nabízíme možnost ...

Dodávka: - softwary AuditPro, Safetica, HelpDesk, DerviceDesk, monitoring počítačů, Mobile Device Management

Firma Inside software s.r.o. se zabývá poskytováním softwaru a služeb v rámci ERP systémů. Náš software je velice výkonný a služby od nás využívají střední i velké firmy. Specializujeme se především na obchod a výrobu, kde se dají skvěle využít právě ERP systémy.

Služby - webhosting - webdesign - vývoj aplikací.

Služby v oblasti IT - manažerský informační systém.

Činnost: - reklamní a marketingové služby - velkoformatový tisk, malba - grafické studio - obalový design - webdesign.

- Tvorba internetových obchodů na míru - Aktivní podpora obchodní výkonnosti e-shopů - Full-servis e-marketing Pomáháme eshopům pokořit hranice sedmiciferných obratů.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek - grafické a programátorské práce.

Služby: - tvorba webové stránky, e-shopy, interní systémy - výkonnostní marketing - business poradenství

Služby: -webdesign. -internetový marketing.

Poradenství - oblast výpočetní techniky

Služby: - tvorba webových stránek - SEO optimalizace - tvorba e-shopů.

Služby - tvorba e-shopů a internetových obchodů.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování ...

Služby - vývoj software na zakázku - zpracování studií, analýz a projektů - informační systémy pro státní správu, samosprávu a bankovnictví.

Firma byla založena v roce 1992, kde hlavní zaměření je na vývoj řešení zakázkových aplikací založené na optimální spojení požadavků zákazníka a špičkových technologií. Provádíme širokou paletu IT služeb, počínaje konzultacemi a řešením problému až po zprostředkování řešení a přenosem dat v řešeném projektu. Služby: - výroba, instalace, ...

Služby: - internetové připojení - VOIP - server housing - správa sítí. Instalace, montáž: - kabelové rozvody - digitální televizní a satelitní okruhy. Telekomunikace.