V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Reklamní činnost. Služby: -grafické práce -tisk a expedice tiskovin -laminace -webdesign

Služby: -poradenská činnost v oblasti počítačů a sítí LAN -webdesign -počítačová školení

Služby: -připojení k internetu Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika

Webdesign, tvorba webových stránek, webových aplikací a desktopových aplikací. Specializace na frameworky .NET a ASP.NET a systémy pro správu obsahu Composite C1 a Umbraco.

Internetový marketing. Služby: - tvorba webové stránky, webové prezentace - webdesign - analýza a redesign stávajících webových stránek - SEO optimalizace internetových stránek pro vyhledávače - PPC reklama - realizace a správa PPC kampaní (google adwords, seznam sklik, facebook)

Prodej: -výpočetní technika -počítače, PC -kancelářská technika (tiskárny, kopírky) -diskety, cartridge -počítačové sestavy -digitální fotoaparáty -mobilní telefony.

Společnost GLOBAL TRADE TECHNOLOGY s.r.o. zajišťuje tvorbu webu.

Společnost STREN TECH s.r.o. provádí služby: Poradenství v Supply Chain Digitalizace & Průmysl 4.0 Poradenství v Procurementu Analýzy a Reporting

VPS servery, dedikované servery, server housing, hosting, virtuální servery.

Prodej, instalace, dodávka: -kopírky -faxy, tiskárny -smluvní partner PC TRILINE: -výpočetní technika-nová, použitá -zakázkové sestavy PC -pokladní systém pro prodejny Pronájem: -kopírovací stroje i pro neplátce DPH. Likvidace kopírovací a výpočetní techniky.

Služby - návrhy firemní loga - webdesign - malby - obrazy - ilustrace pro děti - vystřihovánky pro děti

Internetové obchody, poradenská činnost, nabídka spolupráce – Internet marketing, síťový marketing, MLM Přírodní produkty pro zdraví a krásu – potravní doplňky, přírodní tělová i obličejová kosmetika, parfémy, Aloe Vera, Colostum, Probiotics, Essens Home Pharmacy aj. Spolupráce s ESSENS

Nabídka webdesignu a počítačové grafiky včetně komplexních reklamních služeb. Navrhuji firemní loga a vizuální styl firmy včetně zpracování grafického manuálu. Vytvořím obalový design, katalogy a další tiskoviny. Správa Vašich www stránek.

Společnost K-net Team Ostrava, s.r.o. poskytuje IT služby - cloudové, IT outsorcing, IT consulting další.

Reklamní agentura a grafické studio. Mezi naše služby patří tisk, tvorba www, e-shop, marketing, grafika, potisk, reklamní předměty a další. Navštivte naše webové stránky a podívejte se na kompletní nabídku služeb.

Dodávka: - repasované, nové tonery - IT příslušenství - počítače, notebooky - fotoaparáty.

Komplexní IT služby od implementace oborového podnikového informačního systému ERP QAD, poradenství až po systémovou integraci dodávky, zavedení, servis, outsourcing a Servis Desk Produkty a služby: -ERP SYSTÉM QAD Enterprise Applications -plánování podnikových zdrojů -APS-Preactor -EDI/ELEKTRONICKÁ VÝMĚNA DAT/. Komplexní systém ...

Návrhy a realizace bytových, kancelářských, obchodních a komerčních interiérů. Výroba a montáž nábytku, podlahových krytin, osvětlení, sedacího nábytku i bytových doplňků.

Nabízíme komplexní komunikační řešení pro společnosti. Poskytujeme služby a produkty v oblasti ICT.

Služby: - účetnictví, mzdy, daně, evidence, personalistika, rekonstrukce účetnictví, prodej účetního sw.

Společnost Pasek Czech s.r.o.provádí dodávky, revize, montáže a demontáže veškerých typů regálových systémů. Provádíme stavební práce jako je zateplení budov, výkopové práce, pokládka dešťové a splaškové kanalizace a jiné. Také zajišťujeme poradenství a služby v oblasti informačních technologiích.

Vývoj aplikací. Portálové služby. IT Outsourcing.

Služby: -vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) -zpracování mezd (mzdy) -administrativní služby (zastupování na Finančním úřadu a OSSZ) -zpracování daňových přiznání právnických i fyzických osob -zpracování přehledů pro zdravotní a sociální pojištění. Vývoj, zprostředkování: -ekonomický software (SW).