V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Vše kolem IT. Webové prezentace, eshopy, vývoj software na míru, IT školení, SEO optimalizace. Systém pro výběrová řízení a elektronické aukce

Poskytujeme našim zákazníkům profesionální služby v oblasti elektrotechniky. V současné době se specializujeme na projektování a komplexní dodávky silnoproudých a slaboproudých systémů na klíč. Naše služby zahrnují projekční činnost, silnoproudé a slaboproudé systémy, řídící systémy, informační a komunikační systémy, datové sítě LAN a WAN, ...

Ing. Tomáš Nechvíle zajišťuje opravy a čištění operačního systému Windows.

Firma Zega grafické studio se zabývá designem, grafikou a tvorbou webových stránek a reklamy, a to včetně její výroby "od A do Z". Součástí naší činnosti je výroba reklamy, což zahrnuje například polepy automobilů, řezanou reklamu, reklamní textil, reklamní a dárkové předměty, pískování a gravírování a další. Dále se věnujeme také tvorbě ...

Služby - bezdrátové připojení k internetu - digitální pozemní vysílání, televize - zabezpečovací a kamerové systémy.

Společnost K2 connect solution, s.r.o. poskytuje podnikový systém pro firmy.

Vývoj a implementace moderních informačních technologií, software a hardware na zakázku. Služby: - správa a tvorba internetových stránek - webdesign - průmyslová automatizace. Provozovatel internetového obchodu: www.produkty-aloe-vera.cz

Pobočka. Maloobchod, prodej: - elektro - elektrospotřebiče - počítače, notebooky, televizory, televize, tiskárny, kopírky, monitory.

Připojení k internetu, chytrá TV, VoIP telefon

vývoj a výroba zařízení a softwaru pro oblast vibrační diagnostiky - monitorování provozního stavu strojů

IBM Business Partner a IBM Service Provider HP Preferred Partner CISCO Select Certified Partner VMware Enterprise Partner Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky (servery, storage, počítače, notebooky, netbooky, tiskárny, skenery, faxy, kopírky, LCD, software ...). Prodej spotřební elektroniky (digitální fotoaparáty, videokamery, ...

Internetové služby: - SEO optimalizace - zpětné odkazy - tvorba mikrostránek, webových stránek - analýza návštěvnosti - PPC reklama - internetmarketing - webhosting - e-shopy - prodej domén a funkčních stránek.

Alternativní zdroje, montáž, servis, Fotovoltaické systémy, úspory, dotace Elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektromontážní práce, opravy, revize, hromosvody Internet provider, hosting service. Služby: - bezdrátové připojení - webhosting. Poskytovatel intnernetového připojení.

Společnost 32dev s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu eletroniky, firmwaru, softwaru a strojové vidění.

Společnost OptiCE Photonics s.r.o. se zaměřuje na optovláknové technologie a senzorické systémy. Mezi činnosti společnosti se řadí projektování a výstavba optických sítí, servis a odborné měření a analýzy.

Společnost PAC Technology s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, montáže a opravy elektra a poskytuje služby týkající se softwaru a bezpečnostních systémů.

Tomáš Puchýř provozuje servis IT a systémů, v rámci své činnosti se postará o opravy a servis výpočetní techniky, instalaci a reinstalaci operačních systémů a o záchranu, zálohu a obnovu uložených dat.

MECOR s.r.o. se zabývá realitní a hostinskou činností.

Společnost GORDIC se specializuje na tvorbu a dodávky flexibilního software a poskytování komplexní podpory jeho uživatelům v oblasti státní správy, samosprávy a bankovnictví. Vysoká užitná hodnota softwarových produktů a souvisejících služeb je zajištěna silným analytickým, metodickým a technologickým zázemím.

Martina Šindelová se zabývá online marketingem - tvorbou webových stránek, PPC reklamami a sociálními sítěmi.

WONDER WEB spol. s r.o. realizují tvorbu webových stránek, hosting, marketingové kampaně a strategie.

Jiří Mladěnka poskytuje softwarové služby, dělá tvorbu webových stránek, optimalizaci web.stránek.

Firma Náš-Net Group s.r.o. již více než 15 let nabízí v Novém Jiříně a okolí kvalitní, rychlé a bezpečné připojení k internetu. Díky námi poskytovaným službám mají naši zákazníci možnost sledování televize i na PC nebo tabletu a výhodné telefonování pevnou linkou nebo mobilem. Máme vlastní komunikační techniku a garantujeme dostupnost našich ...

TechOffice, s.r.o. je společnost, která se zabývá prodejem licencí a správou IT. Dodáváme licenční systémy do kanceláře i do domácností.

Patrik Mucha je firma poskytující: - IT helpdesk - IT služby - IT Outsourcing - tvorbu webu