V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Dodávka, servis: -výpočetní technika. Služby: -instalace, správa počítačových sítí. -školení uživatelů PC. -odborná školení IT techniků.

Služby: -připojení k internetu. -správa IT. Práce: -montáž zabezpečovací zařízení. -elektrorevize. Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence.

Reklamní agentura: - grafické zpracování a tisk firemních materiálů - signmaking - webdesign - výroba reklamy - potisk textilu

Reklamní agentura, služby: - webdesign - tvorba webové stránky, e-shopy - tisk

Činnost: - vývoj on-line aplikací - webdesign - webhosting - marketing

Činnost: - vývoj, implementace a podpora vlastního informačního systému FIS - outsourcing

Ostatní služby: - vytváření a propagace webů firem a produktů - vytváření malých eshopů - vytváření webů nemovitostí na prodej a k pronájmu

Nabídka poradenských služeb v oblastech: - dodávky infomračních systémů Helios - dodávky software pro správu dokumentů - dodávky software pro e-shopy a webové prezentace - vzdělávání dospělých. Poradenské služby pro střední firmy z oblasti Moravy.

Bezdrátové připojení k internetu Serverhosting a webhosting

Společnost MICROSYS, spol. s r.o. se sídlem v Ostravě a více než 20-ti letou tradicí se zabývá vývojem vizualizačního SCADA software PROMOTIC a realizací aplikací v oblasti průmyslové automatizace. Činnost společnosti se zaměřuje na - vývoj a distribuci SCADA software PROMOTIC pro vizualizaci a řízení technologických procesů v širokém spektru ...

Tvorba, vývoj: - ekonomické systémy. Počítačové služby, programování.

Vývoj, prodej: - software ekonomického charakteru - tvorba programů.

Vysokorychlostní internetové připojení. Prodej a servis PC, počítačů. Webdesign.

Projektová technická dokumentace, dodávka, montáž: - elektrické regulované pohony (střídavé, stejnosměrné) - pohony s krokovými motory - servopohony - řídící systémy. Vizualizace technologických procesů. Počítačové aplikace v průmyslu. Aplikace: - měniče Siemens, Control Technique - programovatelné automaty, průmyslová ...

Creative studio. Grafické kreativní studio. Reklamní služby: - animace - 3D vizualizace - tvorba multimediální propagace - webdesign - kompletní DTP servis - grafické návrhy - návrh, zpracování - reklamní tiskoviny, letáky, katalogy - marketingová komunikace.

Bezpečnost, správa, servis, oprava: - počítačové sítě LAN/WAN - zálohování dat - optimalizace testovacího a vývojového prostředí.

Služby: -automatizace technologických procesů -měření a regulace -poradenství v oblasti výroby, rozvodů, spotřeby energie. Vývoj, výroba: -elektronická zařízení, systémy. Projekční činnost, projekce. Inženýrská, obchodní, zprostředkovatelská činnost.

Služby: - marketingové - manažerské - katalogizace produktů - PR elektronické a tištěné materiály - DTP studio - webdesign studio.

Společnost MiCoS SOFTWARE s.r.o. se již od roku 1991 soustředí na vývoj informačních systémů v oblasti Software Asset Management/SAM. Produkty firmy se zaměřují na minimalizaci obchodních a právních rizik spojených s užíváním software za současného zvyšování produktivity koncových uživatelů. Správce IT - audit SW a HW - nástroj určený k ...

Služby: - vývoj softwaru pro mobilní zařízení Apple, Android a Windows Mobile

Služby: -webové a grafické studio