V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Činnost: - výroba reklamy: - polep vozidel - 3D loga - bannery - samolepky - potisk textilu - grafické studio - návrh webových stránek - pronájem reklamních ploch.

Služby: - servis výpočetní techniky - poradenství v oblasti IT.

Jsem webdesigner na volné noze. Mohu pro Vás vytvořit čistý a funkční web, který zaujme grafikou, ale především na něm uživatelé snadno a rychle najdou to, co hledají. Protože lidé na internet chodí především pro dobře dostupné informace. Nabízím grafické návrhy a kódování internetových stránek, převedení stránek na redakční systém, návrh textů a ...

Služby: - ITC poradenství - podpora řízení projektů

Činnost: - grafické služby - tvorba webových stránek - webdesign - fotografické služby - reklamní služby

Služby - SEO optimalizace, SEO analýza - PR články - copywriting - webdesign - PPC - překlad, kontrola a korektura textů v anglickém jazyce.

Služby: - tisk - grafika - webové stránky, e-shopy - světelná reklama - reklamní předměty

Služby: - připojení k internetu

Oprava, servis: - počítače - notebooky Služby: - sestavení počítače na míru - sítě

Hosting Beroun nabízí kvalitní a spolehlivý hosting pro vaše webové stránky. Hosting Beroun nabízí: Profesionální helpdesk. Individuální přístup ke klientům Osobní konzultace v Berouně a okolí Nadstandardní hostingové služby zdarma. Přehledné admin rozhraní.

Služby: - manažerské poradenství

Služby: - webhosting - tvorba webových stránek - programování a vývoj aplikací - hotline a monitoring sítí - síťové služby - virtualizace pracovních stanic

Prodej, servis: -výpočetní technika. -počítače. Služby: -návrh webových stránek. -webdesign. -webhosting.

Služby: - poskytovatel internetového připojení - digitální televize - volání VoIP.

Služby: - instalace českého jazyka do navigací - přestavby navigací.

Služby: - tvorba webových stránek.

Služby: - služby v oblasti informačních technologií na míru - vývoj softwaru a aplikací pro výrobní firmy, logistiku, obchodní či marketingové firmy - aplikační podpora - grafické návrhy - outsourcing IT služeb - Apple Support - specifická řešení pro platformu Apple.

Služby: - připojení k internetu - montáž elektronické zabezpečovací systémy, kamery - služby v oblasti IT.

Služby: - instalace, správa počítače, servery - realizace profesionální wifi

Nabízíme komplexní řešení v oblasti IT. Poskytujeme návrh, realizaci a správu sítí, ukládání a zálohování dat, servis výpočetní techniky a elektroniky, tvorbu webových stránek, audio-video projekty a poradenství, bezpečnostní řešení, projektové řízení, vzdálenou podporu i výjezdy techniků.

Činnost - obchod s výpočetní technikou - servis počítačů a notebooků - správa sítí a serverů - školení a podpora uživatelů - konzultace a poradenství - komplexní outsourcing ICT.

Služby - velkoformátový tisk - digitální tisk - webdesign - reklamní předměty.