Webdesign zahrnuje nejen tvorbu grafiky webu, ale také analýzu stránek, registraci vhodné domény, návrh základní struktury, samotné naprogramování webu, zaplnění texty a následnou optimalizaci pro vyhledávače. Získejte reprezentativní web snadno a rychle.

E - shopy - aukční portály - webové stránky Programátorské práce

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály připojení k internetu připojení pevná linka a mobilní tel.

Vytváření internetových prezentací.

Pomáhám firmám zvyšovat zisk prostřednictvím optimalizace webu pro vyhledávače a správou internetové reputace. Jsem SEO specialista na volné noze.

Webdesign výroba: -www stránky. Webhosting.

Grafické studio: -reklamní tiskoviny -tvorba www stránek -grafika -samolepicí etikety v kotoučích.

Firma Kubale_computer poskytuje profesionální služby v oblasti grafiky. Z oblasti tištěné grafiky především grafické návrhy log a logotypů, vizitek a reklamních předmětů. Z interaktivní reklamy především komplexní tvorbu webových stránek. Prodej: -výpočetní technika -telefony.

Účetnictví, daňové poradenství. Reklamní poradenství. Bezpečnostní doprovod u cenných nákladů. Právní, internetové služby.

Webdesign, grafika, flash, actionscript: -tvorba webových stránek -grafické návrhy (webdesign) -flashové hry (actionscript) -flashové animace -CD prezentace -CSS layout -flashové bannery -grafika obecně.

Reklamní agentura: Výroba reklamních cedulí a plachet. Reklamní polep automobilů, výloh a štítů. Grafika. Firemní loga. Vizitky, letáky, prospekty, plakáty. Potisk triček, čepic a pracovních oděvů. Potisk reklamních předmětů. Výroba samobarvících razítek TRODAT. Výroba internetových stránek. Webdesign. Webhosting. Multimediální ...

Prodej, servis: -počítačové sestavy -tvorba internetových prezentací.

Portréty, dětské, svatební, reklamní fotografie. Grafický design, katalogy, letáky, prospekty, plakáty, vizitky, obaly, loga, kalendáře apod. Webdesign.

Naše firma nabízí tvorbu virtuálních prohlídek všech kategorií. Virtuální prohlídky může zákazník dále prezentovat na internetu, multimediálních nosičích nebo mobilních zařízeních. Vsěchny virtuální prohlídky jsou zdarma ukládány na naše servery na neomezeně dlohou dobu a tím nezatěžují Vaše webové stránky.

Reklama a propagace. Výroba reklamy: -firemní štíty, tabule, chodníkové poutače a figuríny, plastová písmena -světelná reklama (panely, 3D** písmena) -velkoplošný digitální tisk s monžností ořezu -plakáty, billboardy, megaplachty, transparenty, mini a maxi samolepky -reklama na auta, vozy MHD*, autoplachty, magnetické ...

Služby: -zpracování a tisk katalogů -katalogy na CD-ROM -zpracování www stránek -digitální zpracování fotografií.

Komplexní služby v oblasti WWW: -pronájem diskového prostoru na našem WWW a FTP serveru -vytvoření a správu virtuálního serveru a Vaší vlastní domény -tvorbu kvalitních a atraktivních WWW stránek dle Vašeho přání -návrh a tvorbu kompletního a originálního grafického designu -návrh, tvorbu a umístění proužkové reklamy ...

Internet: -tvorba a správa profesionálních WWW stránek -tvorba WAP stránek pro mobilní telefony -tvorba internetových obchodů -tvorba informačních systémů.

V oblasti Internetu nabízíme: -kompletní návrh webové prezentace, technické a designové řešení -webdesignové služby (tvorba www stránek) -webhostingové služby (umístění www prezentací na Internetu) -zprostředkování registrace domén (CZ, COM, NET, ORG, aj.) -tvorba intranetových a internetových aplikací -tvorba ...

Grafické studiografický designnávrhy - loga - logotypy - tiskoviny - prezentační materiály Internetový marketing Tvorba - webdesign - webové stránky Webhosting