Webdesign zahrnuje nejen tvorbu grafiky webu, ale také analýzu stránek, registraci vhodné domény, návrh základní struktury, samotné naprogramování webu, zaplnění texty a následnou optimalizaci pro vyhledávače. Získejte reprezentativní web snadno a rychle.

Sestavování - počítače Opravy - počítače Tvorba - webové stránky Poradenství - informační technologie Zaučení - práce s počítačem

Výroba, služby: -tvorba animace pro reklamní média -internetové a firemní prezentace -vizuální efekty.

IT poradenství, grafické práce. Tvorba www stránek. PC údržba. PC kurzy.

Služby. -tvorba a správy www stránek -profesionální webdesing, administrace -webové prezentace -servis 24 hodin o Vaší prezentaci -konzultace o prezentaci a ceně -vytvoření prezentace za cenu, kterou si muže dovolit každý -návštěvnost Vaší prezentace -redakční systém umožnující změny webových stránek -e-shopy a SEO.

Zabýváme se atraktivním a efektivním webdesignem, který "ušijeme" na míru zákazníka. Tvoříme grafické návrhy tiskovin, bannerů, ... . Zprostředkujeme výrobu reklamních předmětů nejen pro propagaci Vaší firmy, ale také k různým příležitostem.

Služby: -tvorba webů a portálů -e-learningové služby (konzultace a poradenství v oblasti vzdělávání) -služby spojené s řízením obsahu -intranety, extranety -e-business řešení na klíč.

Prodej, maloobchod: -počítače, PC**, příslušenství -mobilní telefony -tvorba internetových stránek, www* stránek -DTP*, předtisková příprava -grafické návrhy firemních log*, vizitek, dopisních papírů.

Reklamní agentura Daisy Grafic -grafické návrhy, tvorba log -síťotisk -reklamní plachty, bannery, autoplachty -řezaná a tištěná grafika -výlohy, auta, tabule billbordy -vizitky, letáky, katalogy, firemní desky, brožury, světelné reklamy -velkoplošný tisk -potisk triček -termotransférový tisk samolepek, štítků již od 1ks, málonákladový ...

Reklamní služby Grafické služby Webdesign Pořádání - promo a kulturní akce

Internetová reklamaSEO optimalizace pro fulltextové vyhledávače Výroba - www stránky - redakční systémy - internetové obchody Webhostingregistrace domén

Služby: -grafický, webový design -DTP a pre-press -tiskový servis -reklamní studio.

Služby: - webdesign, tvorba webové stránky, webové prezentace - grafické práce: - reklamní letáky.

Tvorba webových stránek: -na zakázku(jednotlivcům, fyzickým i právnickým osobám). Možnosti: -počítadlo zobrazuje počet přístupů na stránky -anketa -on-line monitor ukazuje počet lidí, kteří si právě prohlížejí stránku -webhosting -jednoduchá stránka s textem, logem a obrázkem -jednoduchá stránka s max. 5 -podstránkami -graficky ...

Reklamní a internetová agentura. Reklamní agentura - kompletní reklamní servis - propagace - reklamní poradenství Marketing Reklamní polepy - signmaking Nízkonákladový tisk - tiskoviny Design - grafické studio SEO optimalizace Výroba - www stránky, webdesign - internetová řešení na míru správa - weby.

Reklamní činnost, služby: -kompletní reklamní -tiskové -bilboardy -grafické návrhy -reklamní předměty, fotografie -audiosystém v Prioru-tvorba webových (internetových) stránek (www*) -distributor, prodej AGFA-digitální fotoaparáty, scannery aj. Zrušeno s likvidací 11/2013.

Výroba - www stránky

Výroba - www stránky

Služby, server. -registrace velkoobchodů -zadávání poptávek.

Služby, činnost. -grafické práce a kresličské práce v software a poradenství -modelování 3D objeků virtuální reality -3D modely měst -virtuální prezentace pro Váš web -internetové prezentace -zajištění domény, webhostigu, virtual serveru. Prodej: -programového balíku 3D Cyber Viewer.

Grafické návrhy Výroba - www stránky - webdesign.

Tvorba: - software - tvorba webových stránek - správa počítačových sítí. Servis, prodej: -počítače.

vedeno jako s.r.o. Internet Stream s.r.o. Webdesign.

vedeno jako s.r.o. MATCOMP s.r.o. Reklamní agentura Grafické studio Tvorba - www stránky Počítačové kurzy a školení.

Zednictví -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Služby v oblasti administrativní správy a služby ...