Pronajměte si prostor pro své vlastní webové stránky od poskytovatele webhostingu. Budete tak moct umístit svůj web na internet i bez disponování vlastními servery. Za webhosting se platí předem daný měsíční poplatek, v ceně je diskové místo a domény.

Realitní kancelář. Webhosting. IT služby - outsourcing.

Webhosting pro Wordpress weby. Tvorba webu zdarma s rozšířením Elementor Pro a dalšími pluginy. Wordpress šablony zdarma - možnost neomezené editace.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - grafické práce - registrace domén - webhosting

Reklamní a marketingová agentura. Služby, návrh, výroba. Reklamní kampaň: -analýzu potřeb zákazníka -návrh -plánování a realizace. Venkovní reklama: -billboardy -PVC bannery -osvětlené vitríny -reklama umístěná na sloupech -MHD reklama umístěná na prostředcích městské hromadné dopravy. Tvorba media plánů: -tisk noviny, ...

Služby v oblasti retailu elektroniky, financí i administrativy

Webdesignwebové aplikace Webhosting - registrace domén

Služby - vývoj softwaru na zakázku - serverové aplikace - hosting.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek - e-shopy - SEO - loga - tisk

Služby - internetový marketing, reklama - webdesign, webové aplikace - webhosting - programování

IT služby: - připojení k internetu, televizi - servis a upgrade počítačů, notebooku, tiskáren... - webhosting - prodej, návrh, realizace kamerových systémů.

Dodavatel komplexních řešení a služeb v oblasti informačních technologií. Služby: -výstavba datových sítí, pojítek a datových okruhů -výstavba metalických sítí, optických tras a bezdrátových sítí W-LAN v pásmech 3.5, 5, 10, 11 GHz -internetová konektivita -kamerové systémy -přístupové a docházkové systémy -silnoproudé a slaboproudé ...

Činnost: - IT služby - správa, zálohování a instalace serverů

Grafické návrhy Výroba - www stránky - reklama na internetu Webhosting - registrace domén

Nabízíme: - digitální marketingové kampaně. - řešení pro správu a vývoj internetových aplikací

Výroba - www stránky Webhosting Vytvoření kompletní corporate identity.

Dodávky služeb a řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií. Služby a produkty: - IT Governance & Quality Assurance - digitální transformace - systémová integrace - kybernetická bezpečnost - webové služby & aplikace - Hardware & Software - Business Inteligence - ICT Infrastruktura & sítě.

Činnost: - IT služby - komplexní tvorba infrastruktury informačních a komunikačních technologií, implementace informačních systémů a zajištění jejich provozu - hosting - komplexní zajištění SW aplikací

Činnost: - webhosting - tvorba webových stránek - počítačové sítě - VoIP - internet

Vytváření internetových projektů různého zaměření: - mobilní aplikace - webové portály.

Webhosting - poskytování a registrace - internetové domény na serverech IGNUM

Poskytování hostingu a souvisejících hostingových služeb. Prostřednictvím uživatelského rozhraní mohou naši klienti nejen spravovat své domény, ale také sledovat aktuální stav úhrad služeb a měnit celkové nastavení svého účtu.

Informační agentura: - zpravodajský servis pro média - informační náplň pro internet, teletext a mobilní operátory - monitoring médií. Tvorba a správa: - webové prezentace. Webhosting.

Kompletní nabídka webhostingových služeb. Poskytujeme: - tvorba webových stránek, vývoj internetových aplikací - tvorba internetových obchodů (e-shopů) - návrh grafického vzhledu stránek (webdesign) - správa managed serverů - správa firemních LAN sítí.

Tvorba internetových stránek včetně zajištění webhostingu i domén.