Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Lean Industry s.r.o. se zaměřuje na konzultační činnost v oblasti štíhlé výroby a průmyslu 4.0 pro zvýšení konkurenceschopnosti firem.

Mgr. Andrea Valová poskytuje psychologické poradenství pro děti i dospělé, krizovou intervenci apod.

Klinická psychologie. Poradenské centrum. Dopravní psychologie. Psychodiagnostické metody. Měření firemní kultury. Manželská poradna. Individuální psychoterapie.

Mgr. David Teichman poskytuje psychologické poradenství a psychoterapie (individuální i rodinná)

Psychosociální centrum, služby: - psychologie - psychiatrie

Slušgy - psychologické poradenství - individuální psychologická péče - umění jednat s lidmi, komunikační dovednosti, sebeprosazení.

1) Vzdělávání - Studium pro školní metodiky prevence /akreditace MŠMT 2) Specifická všeobecná primární prevence / certifikace MŠMT 3) Centrum pomoci a bezpečí - pro oběti trestných činnů, domácího náslilí a obchodování s lidmi - registrace KUOK 4) Sociálně-právní ochrana dětí 5) Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - registrace ...

Výroba, prodej: - venkovní boxy a přístřešky pro koně, ovce a ostatní hospodářská zvířata

Bc. Alexandr Dresler poskytuje psychologické poradenství a lektorskou činnost v oboru.

Mgr. Martina Žiga Černá poskytuje psychologické poradenství.

Mgr. Marie Müllerová je psychiatr pro děti a dospělé.

Mgr. Filip Jadlovec provozuje psychologickou poradnu v Ostravě.

Mgr. Michal Hummel se zaměřuje na psychologii, psychologické poradenství a koučink.

Psychologické poradenství a diagnostika

Služby: -ambulance klinické psychologie -komplexní psychologické služby pro dospělé a dospívající -individuální psychoterapie, psychodiagnostika -psychologické poradenství, krizová intervence.

Sdružení, poradna, centrum: -řešení drogového problému -ochrana společnosti před negativními důsledky zneužívání návykových látek. Nabízí: -kontaktní centra -terénní programy -primární prevence -drogové služby ve vězení -psychiatrická AT ordinace -ambulance adiktologie -terapeutická komunita -eikón - program pracovní rehabilitace a ...

Hlavním posláním Kontaktního centra v Prostějově je minimalizace rizik spojených s užíváním nealkoholových drog a následně celkové zlepšení kvality života klienta spadajícího do cílové skupiny po bio-psycho-sociální stránce. Snažíme se je motivovat ke zlepšení jejich životního stylu a kvality jejich života. Druhým hlavním posláním Kontaktního ...

Kontaktní centrum ve Znojmě Společnost Podané ruce. Služby: -řešení problematiky drogové závislosti -protidrogová poradna pro drogově závislé i pro rodiče drogově závislých.

Kontaktní centrum pro drogově závislé. Služba určená pro uživatele drog, kteří užívají injekčně a dlouhodobě pro ty, kteří užívají opiáty, stimulancia, těkavé látky, rekreačním uživatelům drog, těm, kteří potřebují následnou podporu po léčbě nebo zahájení abstinence rodinným příslušníkům, přátelům, partnerům uživatelů návykových látek, ...

Připravujeme žádosti o dotace EU a komplexní řízení projektů. Nabízíme konzultace pro firmy, obce a neziskové organizace a vzdělávání dospělých.

Vinařství - prodej vín - degustace ve vinném sklepě

Psychologická diagnostika Kompletní profesionální servis v oblasti psychodiagnostiky a online psychologické diagnostiky. -testovanými osobami jsou zájemci o zaměstnání, stávající personál, studenti vzdělávacích zařízení i široká veřejnost.

Mgr. Bc. Milada Havlíková se zaměřuje na psychologické poradenství a terapie.

Mgr. Adriana Rieglová se zaměřuje na klinickou psychologii a psychoterapie.