Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Služby: - dopravní psychologie - akreditované pracoviště pro dopravně-psychologická vyšetření řidičů všech skupin - posuzování psychické způsobilosti k řízení motorových vozidel. - povinné vyšetření pro profesionální řidiče - vyšetření pro vybodované řidiče

Chráněné bydlení. Poskytování sociálních služeb..

PhDr. Oldřich Tegze se zaměřuje na koučink, meditace, neverbální komunikaci, rozvoj prezentačních dovedností, vedení porad, trénink kognitivních funkcí a mnoho dalšího.

Poskytuje - poradenství a služby v oblasti duševního zdraví a psychoterapie.

Společnost Duševní zdraví, o.p.s.poskytuje sociální služby – sociální rehabilitace. Službu poskytuje v ambulantní formě.

Mgr. Kristýna Hájková se zaměřuje na psychologické poradenství a terapie pro děti.

Mgr. Eliška Moravcová se zaměřuje na psychologické poradenství a terapie.

Mgr. Peter Kollár se zaměřuje na psychologické terapie a poradenství.

Služby: -psychoterapie -psychologické poradenství -pomoc v obtížných životních situacích.

Psychologické poradenství, osobnostní rozvoj, koučink, zpracování traumat, hledání smyslu, psychosomatika, párová sezení, psychologie sportu, životní vize

Činnost: - zajišťování komplexních služeb sociální péče osobám s mentálním postižením.

Služby - psychoterapie - psychologické poradenství pro dospělé.

Auxilium o.p.s. se zaměřuje na poskytování sociálně-aktivizačních a odlehčovacích služeb, sociální poradenství, dopravu s asistencí a krizovou intervenci.

Společnost Psychoterapeutická praxe, s.r.o. poskytuje psychoterapeutické služby.

Terapeutická komunita: - zařízení pro dlouhodobou léčbu drogově závislých - chraněné bydlení, skupinová a individuální terapie. Občanská poradna: -právní, sociální, rodinné poradenství - protialkoholní ambulantní program.

Firma poskytuje poradenství v oblasti zahájení a vedení podnikání v České republice. Sdílíme s Vámi naše znalosti na našem blogu. Specializujeme se např. při zakládání společností s ručením omezeným a prodeji dříve připravených tzv ready-made společnosti. Kromě toho podporujeme polské podnikatele provozující firmy v České republice v každé fázi ...

Nestátní denní zařízení DUHA, o.p.s. poskytuje služby sociální péče, pomoc při sebeobsluze, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, psychoterapie, pomoc při prosazování práv a zájmů, výchovné, vzdělávací a aktivizační služby, stravování, sociální poradenství.

Nestátní zdravotnické zařízení. Psychiatrie, psychologie, psychoterapie, speciální pedagogika.

Klinika zvládání stresu s.r.o. se zaměřuje na psychologické poradenství, terapie a tréninky pro zvládání stresu.

Informační a poradenské centrum Vysočina o.p.s. se zaměřuje na integraci cizinců, provázení pěstounských rodin, pedagogické a psychologické poradenství a na logopedii.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

INTEGRAČNÍ CENTRUM SASOV z.ú. se zaměřuje na pomoc lidem s poruchou autistického spektra.

Sociálně-psychiatrické centrum - Fénix, o.p.s. provozuje centrum duševního zdraví, denní stacionář, poskytuje sociální rehabilitace a ambulantní služby.