Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
-poradenská a konzultační činnost v oblasti obchodu

Regionální investiční skupina: - pomoc firmám s řízením a s finanční stabilitou.

Mgr. Peter Oroszy je psychoterapeut, supervizor. Služby: - koučink - supervize - individuální psychoterapie - moderování případových konferencí - odborná garance projektů se sociální problematikou.

Společnost GRiT, s.r.o. se zabývá automatizací procesů, šetří firmám peníze.

Mgr. Tomáš Stránský poskytuje personální poradenství.

Kurzy, školení: - komunikace - osobní růst - etiketa a vztahy - manželství a rodina

Společnost Třebíčská stavební provádí komplexní stavební práce v oblasti pozemního stavitelství - výstavba a rekonstrukce rodinných domů, ale i občanských, průmyslových, podnikatelských staveb. Dále zajistíme tyto služby - zemní práce, zateplování budov, výroba ocelových a Al. konstrukcí, výroba CNG a LPG stanic. Také se zaměřujeme na ...

World image agentura. Poradenství: -v oblasti managementu. -podnikatelské poradenství.

Jan Kvasnička nabízí služby: - analýzy použitelnosti - zvyšování konverzních poměrů - affiliate marketing - doménové poradenství.

Činnost: - kurzy obchodních dovedností - koučink, konzultance - zvýšení prodeje. Jsme tým poradců a lektorů, které baví rozvíjet další byznysy. Koučink pro manažery a majitele firem. Kurzy - obchodní dovednosti a etiketa, komunikace, time management. Firemní poradenství - zaměřené na obchod, marketing a právní aspekty ...

Činnost, služby - zaměření na veřejné zakázky - administrace zadávacích řízení - realizace výběrových řízení z fondů EU.

Služby v oblasti systémů řízení jakosti.

Společnost TOMAN FINANCE GROUP s.r.o. se zaměřuje na financování (úvěry a půjčky) pro bytové domy, bytová družstva, společenství vlastníků bytových jednotek (SVJ). Pomáháme s refinancováním úvěrů, se zajišťováním a vyřizováním dotací, s životním i neživotním pojištěním, stavebním spořením a s hypotékami. Dále Vám poskytujeme finanční, právní a ...

Služby: - profesionální doprovod - doprovázení na firemní jednání ve frankofonních zemích a zajišťování kontaktů.

Denní stacionář. Péče o zdravotně, tělesně a mentálně postižené osoby: - rozumová výchova - arteterapie - pracovní terapie - muzikoterapie - pohybová terapie - nácvik samostatnosti - socializace - rehabilitace - dramatická tvorba.

Interní audity. Konzultace v oblasti řízení podniků. Kontroly jakosti: - zavádění systémů řízení jakosti. Školení: - pro systémy řízení QMS, EMS a OHS.

PhDr. Patricie Anzari, CSc. vyvynula originální psychoterapeutickou metodu - Aktivní Egolýza®. Vytváříme pro pacienta silné, bezpečné zázemí, nabízíme hluboké vcítění a zároveň škálu nekonvenčních, přirozených zpětných vazeb. Psychoterapeutická metoda Aktivní egolýza® jde hodně do hloubky, destruuje pýchu a egocentrismus, což nikdy není ...

Služby - ekonomické poradenství - marketingové poradenství - outsourcing IT - konzultační činnost

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomickýchporadců

Dětské centrum komplexní péče SANATORIUM DEMOSTHENES s.r.o. je nestátní zdravotnické a předškolní zařízení určené pro děti s rizikovým vývojem, jako je například opožděný vývoj pohybu, řeči nebo již se stanovenou diagnozou vývojových poruch. Poskytujeme rovněž poradenství pro rodiče, kteří si nejsou jisti vývojem nebo výchovou svého dítěte. ...

Domov pro osoby se zdravotním postižením. Domov se zvláštním režimem. Zabýváme se výrobou a prodejem keramiky i bižuterie. Nabízíme také výrobky z pedigu, papíru a textilu. Provozujeme chráněnou dílnu, která vyrábí svíčky s plastickým dekorem.