Evropské dotace mohou podpořit vaše plány. Specializované firmy vám pomohou se zhodnocením plánu, sepsáním žádosti o dotaci, administrativou a správou i analýzou dotačních příležitostí. Nechejte si pomoci a získejte evropskou, státní nebo krajskou dotaci.

Prodej: - kovoobráběcí a tvářecí stroje - výkup a prodej strojů včetně pomoci při zajišťování financování Leasing: - podnikatelské úvěry - financování bydlení. Zajištění: - dotace EU. Opravy, servis, modernizace: - CNC stroje - nástroje na obrábění. Zpracování: - technologické cykly obrábění včetně programování. Prodej: - ...

Komplexní poradenství, zprostředkovatelská činnost v oblasti: -strukturální fondy EU -ekologické energie -informační technologie -kapitálový management.

Působíme v oblasti poradenských služeb: - grantové, finanční a organizační poradenství - organizační zajištění zadávání veřejných zakázek a s ním spojené poradenství - odávky technologií pro čistírny odpadních vod a realizace staveb, čímž se snažíme dosáhnout maximální komplexnosti nabízených služeb.

Dotační a grantové poradenství. Veřejné zakázky.

Komplexní dotační poradenství se specializací na rozvoj podnikání a inovací ve výrobním a zpracovatelském sektoru.

Dotace, granty, financování projektů, školení a vzdělávání, technologická řešení.

Zpracování strategií a podnikatelských záměrů. Zpracování úvěru dotací z EU (evropská unie). Poskytujeme služby dotačního a finančního manamegentu. Zajištění komplexních úvěrových služeb při financování realizační fáze projektu. Pro fyzické osoby: -zajištění úvěrů, půjček a dotací v oblasti bydlení. Finanční a ekonomický ...

Přehled nabízených služeb: - dotační poradenství - vzdělávání projektových manažerů - spolupráce s neziskovými organizacemi - partnerství v mezinárodních projektech - zpracování rozvojových záměrů a strategií - zpracování studií proveditelnosti záměrů - vypracování žádostí o dotace

Krátkodobé hlídání dětí od 1, 5 roku. Dětský koutek. Dotační analýzy pro projektové náměty, zpracování žádostí o dotace do Operačních programů z Evropské Unie, zajišťování administrace podpořených projektů, realizace výběrových řízení.

Služby: -získávání dotací z evropských i národních fondů -komplexní monitoring grantových a dotačních programů -příprava projektu "na klíč" -poradenství, analýzy projektů -provádění výběrových řízení -řízení projektu - koordinace aktivit, dodržení harmonogramu, závěrečná zpráva -vzdělávání s tuzemskou a mezinárodní účastí. ...

Služby při přípravě, financování a realizaci projektů financovaných z národních nebo evropských fondů a dotací. Agentura také zajišťuje funkci destinačního managementu rozvoje cestovního ruchu a nabízí podnikatelům a dalším organizacím spolupráci při rozvíjení turistické nabídky na Hranicku.

Dotační poradenství. Provedení dotačního auditu Průběžný monitoring dotačních možností – avizování vhodných dotačních příležitostí jednotlivým klientům individuálně. Příprava a administrace projektů.

Zabýváme se vyřizováním dotací z programu Zelená úsporám a nabízíme prodej, instalaci a servis tepelných čerpadel značky Master Therm.

Poradenství - získávání dotací z EU Investiční záměry Inženýrská činnost - monitoring projektů - výběrové řízení na dodavatele Projekční činnost

Dotační a investiční poradenství, programové období 2014 - 2020.

Služby: -příprava projektu -řízení projektu -operační programy Projekty zpracováváme pro: -města, obce, firmy, podnikatele, školy, příspěvkové organizace.

Společnost Insulation Building s.r.o. se zabývá zateplení panelových domů, zateplením rodinných domů. Provádíme revitalizace panelových domů. Zajistíme dotace na zateplení z dotačního programu zelená úsporám.

Cross Czech a.s. je poradenská firma poskytující své služby v oblasti přípravy mezinárodních, národních i regionálních projektů financovaných ze zdrojů Evropské unie a státních programů ČR.

Poradenství - dotace z EU Kurzy - prodejní dovednosti a vyjednávání - prezentační dovednosti - rozvoj lidských zdrojů a rekvalifikace - koučování.

Poradenství, zpracování žádostí o dotace.

Služby: - dotační programy - analýza dotačních příležitostí - tvorba žádosti o dotaci - administrativní a metodická podpora při realizaci projektu.