Evropské dotace mohou podpořit vaše plány. Specializované firmy vám pomohou se zhodnocením plánu, sepsáním žádosti o dotaci, administrativou a správou i analýzou dotačních příležitostí. Nechejte si pomoci a získejte evropskou, státní nebo krajskou dotaci.

Konzultační a poradenská činnost v oblasti implementace systémů řízení: -implementace systémů řízení dle norem ISO 9000, 14000, ISO 27001, BS 7799, ISO 17025, ISO/TS 16949, VDA 6.1, QS 9000, OHSAS, HACCP, C-o-C PEFC -kurzy, školení –Interní auditor systému managementu kvality/environmentálního managementu, Trénink IA, Představitel ...

Odčitatelná položka na výzkum a vývoj, vědu a výzkum (VaV), daňové zvýhodnění výzkumu a vývoje. Poradenství v oblasti dotací z EU. Veřejné zakázky, zadávací dokumentace.

Služby: - projektová činnost ve výstavbě, projekce - inženýrská činnost ve výstavbě - konzultační a koordinační činnost - činnost spojená s čerpáním dotací.

Služby: -strukturální fondy EU, granty a dotace pro podnikatelský a veřejný sektor – vyčerpávající databáze, kde jako jediní garantujeme aktuálnost. Nastavitelné sledování výzev dotací na Váš email. Poskytujeme dotační know-how.

Dotační poradenství. Dotace pro obce, zemědělce, podnikatele, na biomasu, pro cestovní ruch a životní prostředí

Dotační poradenství pro lesní hospodářství, poradenské a zprostředkovatelské služeby v lesnictví, ochraně přírody a životním prostředí.

Poradenství v oblasti čerpání dotací z EU, národních zdrojů pro obce, města, podnikatele, zemědělce, včelaře, neziskové organizace, školy aj., poradenství a administrace veřejných veřejných zakázek, tvorba strategických rozvojových dokumentů obcí, měst a mikroregionů, analýz, rozborů území, studií aj.

Poskytujeme: -dotace -finanční prostředky -fondy EU a jiné veřejné zdroje -profesionální zpracování žádostí o dotaci včetně všech povinných příloh. -konzultace, poradenství -zpracování zadávací dokumentace pro výběrová řízení -vedení výběrových řízení. Projektový management.

Služby: - dotační poradenství - vypracování žádosti o dotaci.

Služby - dotační poradenství v oblasti životního prostředí - digitální povodňový portál - výukový portál.

Služby: -informační servis o dotacích -dotační poradenství

Poradenství s evropskými a národními dotacemi - grantové poradenství - zpracování projektového záměru a rozpočtu - příprava a podání dotační žádosti.

Dotační poradenství - poradenství v oblasti získávání a čerpání dotací z fondů Evropské unie a České republiky. - vzdělávací projekty zaměřené na rozvoj osobnostních, manažerských dovedností - propagační činnost - pořádání a organizování konferencí, seminářů a workshopů.

Poradenství - dotace pro podnikatele - analýza podnikatelského záměru - sepisování a vyřizování žádostí.

Nabízíme komplexní servis v oblasti jazykového vzdělávání, školení soft skills, překladů a tlumočení. Zaměřujeme se především na firemní klientelu.  Jazykové vzdělávání: angličtina – arabština – čeština – čínština – dánština – chorvatština – finština – francouzština – italština – japonština – němčina – nizozemština – norština – portugalština – ...

Nabízíme obcím, podnikatelům, zemědělcům, neziskovým organizacím, fyzickým osobám a jiným subjektům pomoc při realizaci jejich projektového záměru.

Řízené kvašení a chlazení vína. Instalatérství. Inženýrská činnost. Solární panely. Zámečnictví, zámečnické práce, Obchod s hutním materiálem. -obráběčství a strojírenská výroba -prodej hutního materiálu -zhotovení výpalků z plechu.

Prodej: - kovoobráběcí a tvářecí stroje - výkup a prodej strojů včetně pomoci při zajišťování financování Leasing: - podnikatelské úvěry - financování bydlení. Zajištění: - dotace EU. Opravy, servis, modernizace: - CNC stroje - nástroje na obrábění. Zpracování: - technologické cykly obrábění včetně programování. Prodej: - ...

Komplexní poradenství, zprostředkovatelská činnost v oblasti: -strukturální fondy EU -ekologické energie -informační technologie -kapitálový management.

Dotační a grantové poradenství. Veřejné zakázky.

Komplexní dotační poradenství se specializací na rozvoj podnikání a inovací ve výrobním a zpracovatelském sektoru.

Dotace, granty, financování projektů, školení a vzdělávání, technologická řešení.

Zpracování strategií a podnikatelských záměrů. Zpracování úvěru dotací z EU (evropská unie). Poskytujeme služby dotačního a finančního manamegentu. Zajištění komplexních úvěrových služeb při financování realizační fáze projektu. Pro fyzické osoby: -zajištění úvěrů, půjček a dotací v oblasti bydlení. Finanční a ekonomický ...

Krátkodobé hlídání dětí od 1, 5 roku. Dětský koutek. Dotační analýzy pro projektové náměty, zpracování žádostí o dotace do Operačních programů z Evropské Unie, zajišťování administrace podpořených projektů, realizace výběrových řízení.