Evropské dotace mohou podpořit vaše plány. Specializované firmy vám pomohou se zhodnocením plánu, sepsáním žádosti o dotaci, administrativou a správou i analýzou dotačních příležitostí. Nechejte si pomoci a získejte evropskou, státní nebo krajskou dotaci.

Služby: -získávání dotací z evropských i národních fondů -komplexní monitoring grantových a dotačních programů -příprava projektu "na klíč" -poradenství, analýzy projektů -provádění výběrových řízení -řízení projektu - koordinace aktivit, dodržení harmonogramu, závěrečná zpráva -vzdělávání s tuzemskou a mezinárodní účastí. ...

Dotační poradenství. Provedení dotačního auditu Průběžný monitoring dotačních možností – avizování vhodných dotačních příležitostí jednotlivým klientům individuálně. Příprava a administrace projektů.

Zabýváme se vyřizováním dotací z programu Zelená úsporám a nabízíme prodej, instalaci a servis tepelných čerpadel značky Master Therm.

Poradenství - dotace z EU Kurzy - prodejní dovednosti a vyjednávání - prezentační dovednosti - rozvoj lidských zdrojů a rekvalifikace - koučování.

Poradenství, zpracování žádostí o dotace.

Služby: - dotační programy - analýza dotačních příležitostí - tvorba žádosti o dotaci - administrativní a metodická podpora při realizaci projektu.

Zpracování - daně DPH Poradenství - dotace z EU Zpracování - daňová evidence - účetnictví - mzdy Zpracování - investice spojené s daňovými úsporami, do zlata a stříbra Překlady z a do němčiny.

Poradenství, zpracování, administrace v oblasti dotací z fondů EU. Poskytování programu OPPI.

Poradenství v oblasti národních a evropských dotací. Nabídka výběrových řízení pro investiční i neinvestiční zakázky, vedení účetnictví.

Izolace - program ZELENÁ ÚSPORÁM, rodinné domy na klíč, fasády, střechy na klíč.

Služby: - finanční poradenství - projekční a inženýrská činnost ve stavebnictví - veřejné zakázky, dotace a granty.

Poradenství při získávání dotací z fondů ČR a EU - mapování reálných možností financování.

Poradenství: - marketingové strategie a plány - řízení firem, systémy rozvoje, řízení jakosti - inovační podnikání - žádosti o dotace z EU.

Dotace a projekty EU Kurzy anglického jazyka Vzdělávání pedagogů v oblasti práce osob s PAS - vzdělávání pracovníků v sociálních službách kurzy - komunikace v krizové situaci.

Služby: -dotační poradenství od A do Ž -energetické audity, poradenství v energetice a v oblasti obnovitelných zdrojů -výběrová řízení a centrální nákupy -projektové řízení a projektový management -EU affairs – problematika vztahů s EU -daně, finance a účetnictví.

Informační a poradenská agentura. Služby: - konzultace a přípravy projektů do předvstupních a strukturálních fondů se zaměřením na města a obce - přípravy projektů do strukturálních fondů EU - podpory investic do regionu - administrace Fondu Malých Projektů v regionu jižní Morava/Dolní Rakousko.

Činnost: - dotační poradenství - zlepšování vnitrofiremních procesů - optimalizace výrobních procesů - snižování nákladů - analýzy SWOT - školení hard, soft skils.

Komplexní služby: -dotační poradenství, projektování a dotační management -související s problematikou dotací EU a jejich získáváním.

Služby: -project management. -komplexní služby potřebné pro přípravu a realizaci projektů, vedoucích k rozvoji venkova. Pobočka: Letonice, Nová 449, tel.: 517382047

Konzultace - projekty EU vypracování projektů, podání žádosti Kurzy - Manažerské techniky - Rozvoj osobnosti manažera - Prezentační techniky - Efektivní komunikace Instalace - freewarové výukové platformy Kurzy - Metodika tvorby E-kurzů - Školení pro E-tutory - Omyly a mýty E-learningu konzultace - e-lerning.

Služby: - poradenství v oblasti ekonomiky Evropské unie a dotací.