Díky personálnímu poradenství se naučíte, jak správně napsat životopis, jak sepsat motivační dopis, jak hledat efektivně práci a jak uspět na přijímacím pohovoru. Nepodceňte hledání práce a nechejte si odborně poradit, úspěch vás následně nemine.

Společnost Pons Consulting s.r.o. byla založena roku 1998. Firemní filozofie vychází z podpory zaměstnanců na straně jedné a zaměstnavatelů na straně druhé. Svou strategií v podobě vlastních personálních a obchodních metod zajišťuje maximální výsledek pro všechny zúčastněné subjekty. Společnost Pons Consulting s.r.o. zajišťuje prostřednictvím ...

Personální poradenství - nábor zaměstnanců - motivace, executive search, HR, strategie - koučink.

Služby: - krizový management - řízení změn - interim a projektové řízení - personalistika - marketing

Stabilní česká personální agentura zajišťuje recruitment, executive search, psychodiagnostiku a personální poradenství.

Aktuální nabídky práce. Agent pro nabídky, databáze životopisů, správa a komunikace s vybranými uchazeči. Zvýšení šance na zaměstnání a vytvoření si životopisu. Zaměstnavatelům a personálním agenturám nabízíme efektivní nástroje na oslovení uchazečů.

Personální agentura - vyhledávání a výběr vhodných kandidátů - agentura práce - zajišťování služeb v oblasti personálního poradenství a lidských zdrojů.

Pobočka. Perosnální poradenství - audity, Assessment Center, vzdělávání. Sídlo: - Myslivní 8, 623 00 Brno tel.:547 383 977

Služby - personální poradenství - překlady a tlumočení - tréninkové kurzy pro manažerské dovednosti.

Poradenství, konzultace, vzdělávání: - firemní vzdělávání - výběry a hodnocení zaměstnanců - analýzy spokojenosti zaměstnanců - výběrová řízení - teambuilding - mediace konfliktů - řešitelské workshopy

Služby: - optimalizace fungování obchodu - podpora při výběru nových zaměstnanců

Služby - vedení podvojného účetnictví - personálního poradenství. Kancelář: Nám. 14.října 1307/2 150 00 Praha 5

Služby: - personální poradenství - Executive Search.

Ekonomické poradenství - personální vývoje pro firmy - organizační management. Výroba, návrh samolepící vyřezávaná reklama.

Vzdělávací, poradenská a personální společnost.

Služby: -personální -vzdělávací a rozvojové programy -rozvoj lidských zdrojů

Agentura práce - zprostředkování zaměstnání - nabídka i poptávka volných pracovních míst - komplexní poradenské služby v oblasti lidských zdrojů.

Poradenství: - manažerské - personální - IT

Poskytování poradenství v oblasti veřejných zakázek, podpory podnikání v zahraničí či ekonomiky, personalistiky a informační technologie.

Transearch International, devátá největší Executive Search společnost na světě, je váš globální partner pro budování úspěšných týmů.

Účetnictví a daňové poradenství - vedení mzdové agendy - personální poradenství.

Pracovní portál pro Plzeňský kraj. Nabízíme prověřené pracovní nabídky od našich klientů. Pouze solidní nabídky. Registrace zdarma. Pracovní pozice nejen pro Plzeň! Nejaktuálnější nabídka pracovních pozic z okolí Vašeho bydliště. Práci přímo pro Vás, hledáme Za Vás! Pomáháme absolventům najít vhodné zaměstnání.