Díky personálnímu poradenství se naučíte, jak správně napsat životopis, jak sepsat motivační dopis, jak hledat efektivně práci a jak uspět na přijímacím pohovoru. Nepodceňte hledání práce a nechejte si odborně poradit, úspěch vás následně nemine.

Pracovní - personální agentura. Služby: -personalistika: -recruitment, consulting -výběr, zajištění stálých zaměstnanců -temporary help: -brigádníci, pracovníci, studenti, hostesky pro dočasnou výpomoc -burza práce.

Služby: - poradenství při vytváření pracovních míst jejich vyhledávání a vytváření - výstavy, přednášky - organizování společenských, sportovních a kulturních aktivit - provozování klubových zařízení, zájmových kroužků

Personální agentura. DP WORK s.r.o. je společnost působící v celé České republice, zajišťuje: - komplexní personální služby (Temporary Help – poskytování lidských zdrojů dlouhodobě i krátkodobě, Recruitment, personální poradenství aj.) - outsourcing služeb. Společnost DP WORK s.r.o. je držitelem rozhodnutí Ministerstva práce a ...

Personální poradenství, Executive Search.

Personální poradenství. Služby v oblasti vyhledávání především vyššího managementu, lidských zdrojů a rozvoje společnosti..

Personální poradenství pro zaměstnavatele a uchazeče o zaměstnání.

INSTITUT PERASPERA. Personální poradenství nábor, hodnocení a rozvoj zaměstnanců organizování assessment center a development center individuální a týmové koučování. Kariérové poradenství. Individuální koučování.

Vyhledávání manažerského talentu pro vaši firmu. Naše divize přímého vyhledávání pro vás vyhledá odborně způsobilé kandidáty do otevřených manažerských pozic. Poradenství v oblasti HR Pomáháme našim klientům s mapováním, zaváděním a zefektivňováním HR procesů, a to zejména procesu řízení pracovního výkonu, kariérního rozvoje, rozvoje lidí, ...

Školení - obchodní a manažerské dovednosti Vyhledávání kvalifikovaných kandidátů - personálního poradenství

JRS, spol. s r.o. poskytuje účetní a personální poradenství. Služby - účetní a daňové poradenství - personální a mzdové poradenství.

Personální poradenství: - vyhledávání, výběr řídících pracovníků - assessment center

Kompletní vízový a zaměstnanecký servis pro cizince.

Služby: - organizační a ekonomické poradenství - marketing - personalistika - realitní činnost

Služby: - personálně psychologické a manažerské poradenství

Personální poradenství. Služby v oblasti vyhledávání především vyššího managementu, lidských zdrojů a rozvoje společnosti..

Služby v účetnictví, daních, IT poradenství, marketingu a personalistice.

Personalistika a pořádání školení pro firmy.

Činnost: - služby v oblasti personalistiky

Personálně-poradenská a zprostředkovací agentura. Nabízíme personální audit, psychologické testy, vybíráme pracovníky.

Personální agentura. Služby: -nábor, výběr zaměstnanců. -agenturní zaměstnávání. -poradenství v oblasti lidských zdrojů.