Díky personálnímu poradenství se naučíte, jak správně napsat životopis, jak sepsat motivační dopis, jak hledat efektivně práci a jak uspět na přijímacím pohovoru. Nepodceňte hledání práce a nechejte si odborně poradit, úspěch vás následně nemine.

Personálně - poradencká agentura: - výběr a vyhledávání zaměstnanců - personální audity - psychologická diagnostika pro pracovní účely.

Personální poradenství: -kvalifikační kurzy

-finanční poradenství -personální poradenství

Personálně poradenská společnost specializovaná na výběr vhodných kandidátů pro střední a vyšší management.

TAKT – poradenství a konzultace, a.s. Frenštát pod Radhoštěm náměstí Míru 7 Analýza firemního potenciálu: - personální audit firmy - globální energetická determinace - globální hodnotová orientace. Zákaznický expertní systém (průzkumy): - politické strany - marketingová oddělení firem - firmy - města. Konkursní ...

Jsme personálně - poradenská společnost s téměř desetiletou zkušeností v oblasti vzdělávání firem a personálního poradenství.

Činnost: - personální agentura - ekonomické poradenství

AGENTURNÍ ZAMĚSTNÁNÍ Při agenturním zaměstnání se OZP Management specializuje na zaměstnání osob se změněnou pracovní schopností.

PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ. Personální poradenství: - služby v oblasti výběru vhodného kandidáta do požadované pozice - pracovně právní poradenství: - personální audit - metodika v oblasti personální, mzdové

Nabízíme poradenství, konzultace, zákaznické projekty, interim management, procesní a projektové řízení. Nábor nových zaměstnanců i optimalizaci řízení stávajících HR. Jsme držiteli ISO 9001:2008 a člen HK ČR.

Nabízíme servis nejen firmám, ale i uchazečům o zaměstnání. Personální služby: - vyhledávání uchazečů z naší databáze - vyhledávání uchazečů na základě cílené inzerce - přímé vyhledávání uchazečů - individuální práce odborného konzultanta - zajištění výběrového řízení na základě požadavků - vyhodnocení došlých životopisů - ...

Poradenství: -oblast systému rozvoje lidských zdrojů, řízení a realizace projektů a inovačních procesů.

Služby - personální poradenství - školení - outplacement - firemní poradenství - management audit - psychologické testy - executive search - klasický recruitment.

Personální poradenství. Služby: - organizace výběrových řízení - příprava a realizace Assessment & Development Center - personální a manažerský audit - psychodiagnostika a psychometrie - vzdělávání.

Poskytování služeb v oblasti: - vedení a rozvoj lidských zdrojů.

People Place je výjimečná personální agentura.

Zprostředkovatelská činnost na trhu práce. Pracovní servis pouze pro studenty. Práce pro studenty a brigádníky (studenti, brigádníci).

Agentura práce, pracovní a personální poradenství, personální agentura.

Psychologické a personální poradenství. Výběr zaměstnanců. Personální audit.

Činnost: - personální agentura - personální poradenství.

Personální agentura působící především v oblasti automobilového průmyslu.

SKY SELECT INT. je personálně poradenská společnost, která poskytuje kompletní služby v oblasti lidských zdrojů. Týmy našich konzultantů jsou složeny ze zkušených psychologů a konzultantů s mnohaletou praxí v oboru. Externě spolupracujeme s celou řadu expertů, kteří ve svých oborech patří k absolutní špičce nejen v České republice.

Personální služby: - IT a telekomunikace - HR a administrativa - Engineering - Finance, účetnictví a bankovnictví - Stavebnictví a nemovitosti - Call centra - Gastronomie a cestovní ruch - Executive Selection - Veřejný sektor - Farmacie - Výroba, služby, řemesla - Právo - Práce v zahraničí - Dočasné úvazky, ...