V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Psychologické poradenství a diagnostika, prostředky a techniky k dlouhodobému udržení hladiny energie v organismu.

Jsem konzultant techniky Three in one concept - One brain a certifikovaný kouč technik NLP (neurolingvisického programování). Cílem konzultací je odblokování stresu, poruch učení, strachů, zlepšení komunikace a celkový rozvoj osobnosti. Dále využívám informací Bachovy květové terapie a reflexních technik. Pořádám kurzy a semináře: Komunikace bez ...

Kineziologie Brno. Kineziologické odblokování.

Komplexní služby a poradenství - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana Poradenství - požární ochrana Personální poradenství Komplexní služby - zpracování mezd Odborné kurzy- školení, semináře Komplexní služby - hygiena.

Specializovaná poradna při poruchu příjmu potravy.

Poradenství: -osobnostní rozvoj. -výchovné poradenství. -vztahové poradenství. -rodinná mediace. Pořádání: -semináře, kurzy: -školství, sociální služby, vzdělávání pěstounů.

Psychologické poradenství a diagnostika.

Poskytuji osobní koučink zaměřený na problémy ve vztazích partnerských a manželských, mezi rodiči a dětmi, a v neposlední řadě problémy s hledáním životního partnera.

Poskytujeme sociální služby pro děti a mládež: -Domov pro osoby se zdravotním postižením -týdenní stacionář -denní stacionář -sociálně terapeutické dílny -chráněné bydlení -odlehčovací služba. Bližší informace na našich www. stránkách.

Pedagogicko-psychologická poradna pro volbu povolání, pro výukové a výchovné obtíže, pro pěstounskou a adopční péči. Pracoviště Kohoutova 4, Brno: -tel.: 545 223 379-380 e-mail: kohoutova@pppbrno.cz

Poradenské služby v sociální oblasti.

Zvýšíme výkon vašeho mozku. Prokazatelně. Za pomoci 25 vědecky ověřených online her postupně procvičíme vaši paměť, pozornost, prostorovou orientaci, představivost nebo rychlost. Výsledky na sebe nenechají čekat – už za několik dní zlepšíte své kognitivní funkce řádově o desítky procent.

Institut komunikační psychologie a psychoterapie Pořádání - semináře, přednášky, kurzy, semináře. Poskytování - psychologické a psychoterapeutické poradenství.

Agentura domácí péče. Služby pro seniory v oblasti podpory aktivního života.

Služby: - semináře a přednášky na téma, jak žít dlouhodobě šťastný život s využitím ho'oponopono a znalosti principu života ve vlnách. Prodej, e-shop: - Moudré knihy - otevírají lidem nejen oči, ale i srdce.

Poskytování služeb psychologa a psychoterapeuta. Nabídka individuální psychoterapie, párové a rodinné terapie.

Terapeutické poradenství pro rodinu a domácnost.

Psychologické poradenství, diagnostika, soudně - znalecké posudky.

Soudní znalkyně - v oboru psychologie - psychologická poradna pro děti, mládež a rodinu.