V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Psychologické poradenství a psychodiagnostika. Služby: -individuální, párové poradenství, psychoterapie -manželská, partnerská terapie -psychologická pomoc v rozvodové a porozvodové situaci -krizová intervence -psychologická pomoc při problémech v mezilidských vztazích a komunikaci -nácvik relaxačních technik, hypnoterapie ...

Akademický ústav Karviná, z.ú. svou činností usiluje o růst vzdělanosti občanů, zvyšování kvalifikace a posílení občanských kompetencí a rozvoj osobnosti. Naší hlavní aktivitou je celoživotní vzdělávání. Zaměřujeme se zejména na rekvalifikaci, vzdělávání zaměstnanců a vzdělávání sociálních pracovníků. Dále provozujeme Nízkoprahové zařízení dětí a ...

Mgr. Gabriela Kahánková se zabývá psychologickým poradenstvím a terapií.

Mgr. Vladimíra Ptašniková poskytuje psychoterapeutické služby, psychoterapii individuální, psychodiagnostiku osobnosti, psychologickou konzultaci a pomoc při krizové situaci, partnerskou terapie, supervizi.

Psycholog. Ambulance klinické psychologie. Psychoterapie. Ordinační doba: Pondělí: 8.00-12.00, 13.00-16.00 Úterý: 8.00-12.00, 13.00-17.00 Středa: 8.00-12.00, 13.00-15.00 Čtvrtek: 8.00-12.00, 13.00-15.00 Pátek: 8.00-11.00

Služby: - pomoc potřebným, zejména opuštěným dětem, dětem z dysfunkčních rodin, lidem v krizi, obětem domácího násilí, sociálně znevýhodněným rodinám, pěstounským rodinám, zdravotně postiženým, nemocným, seniorům Dobrovolnické centrum Krizové centrum - pomoc a podpora obětem a svědkům domácího násilí Pronájem tělocvičny.

Mgr. David Teichman poskytuje psychologické poradenství a psychoterapie (individuální i rodinná)

Slušgy - psychologické poradenství - individuální psychologická péče - umění jednat s lidmi, komunikační dovednosti, sebeprosazení.

Bc. Alexandr Dresler poskytuje psychologické poradenství a lektorskou činnost v oboru.

Mgr. Martina Žiga Černá poskytuje psychologické poradenství.

Mgr. Marie Müllerová je psychiatr pro děti a dospělé.

Mgr. Filip Jadlovec provozuje psychologickou poradnu v Ostravě.

PhDr. Eva Vejmělková poskytuje psychologické poradenstcí.

Mgr. Lenka Koběrská poskytuje psychologické poradenství a terapie v Bruntále.

Hlavní oblasti poskytovaných služeb: - tréninky a výcvikové programy pro firmy -personalistika - individuální a firemní koučing a konzultace - psychologické poradenství.

Psychologie pro praxi s.r.o. jsou specialisté na vzdělávání v oblasti psychologie pořádající psychoterapie, semináře, koučing apod.

Obecně prospěšná společnost. Posláním je systematická příprava lidí s duševním onemocněním na samostatný život. Sociální rehabilitace, Podpora samostatného bydlení, Kognitivní rehabilitace, Volnočasové aktivity, Podporované vzdělávání, Podporované zaměstnávání, Psychoterapie, Arteterapie, Muzikoterapie.

Vzdělávací a poradenská firma. Vzdělávání, poradenství a psychologická diagnostika firmám, institucím a soukromým osobám. Poradenské, terapeutické, diagnostické služby. Psychologické poradenství, terapie. Metoda instrumentálního obohacování. Pracovní a bilanční diagnostika. Posouzení při výběru uchazečů na různé pozice, ...

Vzdělávání. Koučink. Psychoterapie. Projekty ESF. Personální agentura.