V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Psychotronická seznamovací agentura Poradna - psychotronická - regenerace sil přírodními prostředky Poradenství - redukce nadváhy

Najít práci je snazší, než se zdá! Jak to? Stačí jen najít své silné stránky, své talenty a ty potom uplatnit v té správné práci. Nevíte jak na to? Pomůžeme vám. I vy můžete mít bezva práci za pár týdnů!

Psychoporadna: - relaxační psychostudio - psychiatrická konzultace. Procedury: - Thao, Light a Nostromo - procedury pro uvolnění, hubnutí, odpočinek i regeneraci - péči o zdravé a krásné tělo i ducha. Prodej: - prostředky audiovizuální stimulace (psychowalkmany), léky, lampy k ovlivnění spánku a nálady a také prostředky, ...

Psychologické poradenství, psychoterapie, koučink.

Odborné sociální poradenství: -rodinná a partnerská problematika. Intervenční centum - pomoc obětem domácího násilí Sociálně právní ochrana dětí - pomoc a podopora osobám, které uzavřely dohodu o pěstounské péči

Pedagogicko-psychologická poradna Olomouckého kraje. Psychologická a speciální pedagogická - péče klientům ve věku od 3 do 19 let, - rodičům a pedagogickým pracovníkům škol a školských zařízení.

Pedagogicko-psychologická poradna. Poradenské služby v oblasti vzdělávání a výchovy dětem, mládeži, rodičům a pedagogům

Poskytování psychiatrické, psychologické a psychoterapeutické péče.

Pedagogicko-psychologická poradna Zajišťování kvality poskytovaných diagnostických, intervenčních a metodických služeb se zřetelem na vysokou komunikativnost a maximální dostupnost.

Denní stacionář. Sociální, výchovně-vzdělávací a terapeutické služby dospělým lidem s mentálním a kombinovaným postižením a jejich rodinám.

Zařízení poskytující poradenské služby v oblasti vzdělávání a výchovy dětem, mládeži, rodičům a pedagogům.

Poskytovatel sociálních služeb. Krizová pomoc pro děti od 5 do 18 let. Odborné sociální poradenství. Poradny pro rodinu Olomouckého kraje. Linka důvěry.

Poradna pro rodinu Prostějov: -rodinná a partnerská problematika -manželské a vztahové krize -osobnostní problémy -krizová intervence -mediace.