V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Psychoterapeutické poradenství, koučink a PR poradenství.

Individuální konzultace pro dospělé a terapeutickou pomoc v obtížných životních situacích typu: - neshody v mezilidských vztazích, partnerská krize, nevěra - stavy nadměrné úzkosti, pocity osamělosti - stavy neschopnosti řešit některé životní situace - nízké sebevědomí - nespokojenosti se svým životem - opakující se neshody v pracovním prostředí - ...

Kouč, lektor, terapeut - individuální a týmové koučování - firemní a manažerské vzdělávání - psychoterapie - akreditovaný kouč České asociace koučů.

Psychologické poradenství a diagnostika.

Psychologické poradenství - psychodiagnostiky - psychoterapie.

Individuální a rodinná arteterapie, arteterapie pro dospělé a pro děti - malování na hedvábí.

Společnost TAKT – poradenství a konzultace, a.s. se již 25 let zabývá psychologickým poradenstvím ve firmách, úřadech a institucích. Pro svou poradenskou práci využívá zejména psychologickou diagnostiku zaměstnanců, uchazečů o zaměstnání, ale také diagnostiku pracovních skupin a týmů, prostředí firem i jejího venkovního prostředí - trhu.

Služby: - psychoterapie - psychologické poradenství

Činnost neziskové organizace Drop In je rozdělena do těchto programů: Streetwork Terénní práce s uživateli psychotropních látek. Mobil Street Terénní práce na toxikomanských bytech. Nízkoprahové středisko Ambulantní péče o uživatele návykových látek a vstupní zařízení do ostatních programů Drop in. Centrum metadonové ...

Nadace Drop In vznikla na sklonku roku 1991 v souvislosti se změnou společenského systému a tím možností zřídit systém komplexní prevence a péče o uživatele nelegálních drog a jejich rodinné příslušníky, který by co nejlépe vyhověl daným potřebám..

Psychologické poradenství, individuální a párová psychoterapie, hypnoterapie

Psychologické poradenství a diagnostika, relaxace, léčba závislostí.

Představte si, že můžete dosahovat vysněných cílů v kratším čase, s větším prožitkem, pocitem uspokojení, a také s větší chutí do svých projektů, ať už jsou jakékoliv. Jak se Vám bude ráno vstávat, až tohoto stavu dosáhnete? S vaším osobním koučem se to podaří.

Pomáháme seniorům stát se samozřejmou, sebevědomou a respektovanou součástí naší společnosti. Elpida plus realizuje tyto dlouholeté projekty: Linka seniorů - 800 200 007 bezplatná telefonní linka důvěry, informační linka a linka krizové intervence pro seniory a osoby o seniory pečující s celostátní působností. Poskytuje kvalitní ...

Pomoc při řešení osobních problémů. Objevení sebedůvěry a sebevědomí, příliv energie a fyzické síly. Odstranění strachů a problémů se spánkem.

Psychoterapie -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků