V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Centrum zvyšování psychické odolnosti Konzultace individuální, rodinná, párová, dětská Besedy Jak na svoje dítě a semináře o principu života Meditace, řešení konfliktů

-Psychologické poradenství vyjma činností uvedených v par.3,odst.c) zák.455/91 Sb.

Centrum pro dítě a rodinu. Ordinace dětské psychiatrie a provoz centra pro dítě a rodinu.

PREVENTIVNÍ LÉČEBNÉ a REHABILITAČNÍ AMBULANTNÍ PRACOVIŠTĚ poskytující: MODERNÍ PSYCHIATRICKOU a PSYCHOLOGICKOU PÉČI PSYCHIATRICKÁ AMBULANCE slouží jako: poradna pro tenzní stavy a bolestivé syndromy, stavy úzkosti, fobie a obsese poradna pro stavy dráždivosti, dyskoncentrace a chronické únavové stavy poradna pro poruchy spánku ...

programy na posilování zdravých partnerských a rodinných vztahů, podporu rodičovských kompetencí a zdravého vývoje dětí v rodinách profesionalizace pracovníků sociální práce a prevence a další vzdělávání pracovníků pomáhajících profesí vzdělávací aktivity a aktivity osobnostního růstu

Profesionální certifikovaný kouč, lektor a konzultant - osobní, komunikační a manažerské dovednosti Členka ICF (International Coach Federation / Mezinárodní federace koučů) Prezidentka ICF ČR (International Coach Federation Česká republika)

Personální agentura a psychologické poradenství.

Potřebujete psychiatrickou pomoc? Specializací naší ordinace je psychiatrie. Provádíme preventivní prohlídky, poskytujeme léčebnou péči. V případě potřeby zajistíme odborná vyšetření. Momentálně nejsme smluvní partner s VZP, její pacienty ošetříme za hotovostní platbu.

Centrum osobního rozvoje v Praze. Poskytujeme psychoterapii a koučink, kreativní testování osobnosti a zážitkové workshopy. Můžeme vám pomoci se zvládáním životních krizí, psychickými obtížemi, mezilidskými vztahy či osobnostním růstem. Specializujeme se na terapeutickou práci se sny a s tělem.

Poradna, kurzy, semináře uvolnění stresu, únavy, depresí, psychických a zdravotní potíží získání sebejistoty, sebevědomí, osobní růst řešení problémů v mezilidských, partnerských, rodinných vztazích řešení problémů s dětmi, učením, s pamětí, se školou přípravka předškoláků a průvodce první třídou

Cvičení aqua aerobicu - lekce pro veřejnost v Praze. Psychologické poradenství.

Psychologické poradenství - psychologické testy pro řidiče

Psychologické poradenství - psychoterapie

Psychoterapeut, lektor a mediátor. Psychologická a spirituální podpora v obtížných situacích, kurzy a semináře zaměřené na práci s emocemi, komunikaci a vztahy, mimosoudní řešení sporů, tzv. mediace a koučování pro osobní a profesní rozvoj. Univerzitní vzdělání, výcvik a rozsáhlá praxe.

Psychologické poradenství a individuální, párová a rodinná psychoterapie pro dospívající a dospělé v Praze. Psychologická pomoc v různých životních situacích – deprese, úzkosti, partnerské problémy, traumata, psychosomatické obtíže, závislosti (alkohol, drogy, gambling, vztahy), mentální anorexie a bulimie, nízké sebevědomí, hledání smyslu života.