V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Mgr. Ondřej Škoda se zaměřuje na psychologické poradenství, diagnostiku a krizovou intervenci.

Služba: -pečovatelská služba v terénu -nepřetržitá -pomoc při domacích pracích, úklidu a jídle, pomoc při samoobsluze -půjčování kompenzačních pomůcek.

Centrum pro rodinu Vysočina, z.s. se zaměřuje na poradenství, pobytové programy, přípravu pro snoubence a manželská setkání 50+.

Domov Háj, příspěvková organizace provozuje domov pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, dílny a humanitní centrum.

PhDr. Jana Lorencová se zaměřuje na psychologii, psychoterapie a koučink.

Informační a poradenské centrum Vysočina o.p.s. se zaměřuje na integraci cizinců, provázení pěstounských rodin, pedagogické a psychologické poradenství a na logopedii.

INTEGRAČNÍ CENTRUM SASOV z.ú. se zaměřuje na pomoc lidem s poruchou autistického spektra.

Mgr. Eva Vavřínová je klinická psycholožka zaměřující se na děti, závislosti, duševní zdraví a onemocnění a na pracovní psychologii.

Psychologické poradenství - psycholog ve zdravotnictví - klinická psychologie.

Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, příspěvková organizace je nestátní zdravotnické zařízení, poskytující celou řadu sociálních služeb pro osoby se sníženou soběstačností z důvodu věku, chronického onemocnění či zdravotního postižení. Provozujeme pečovatelskou službu, denní stacionář, domov pro seniory, odlehčovací službu i domácí ...

Mgr. Magdalena Štroblová poskytuje psychoterapeutickou pomoc v náročných životních situacích.

Snažíme se naslouchat rodičům, řešit komplikované situace v rodině, škole, komunikujeme s aisistenty pedagoga.Pořádáme odborné vzdělávací akce, pobyty pro rodiny s dětmi s PAS. Pomáháme s pochopením diagnózy — komunikace s odborníky. Snažíme se o osvětu problematiky poruch autistického spektra, ve školském zařízení nebo doma Můžete se na nás ...

Koučování Psychologická terapie krizová intervence

Lektorka Mgr. Anna Doubková nabízí vzdělávání a poradenské služby pro jednotlivce i kolektivy. Zabýváme se školením mentorů pro školy, koučováním pedagogů, pořádáme kurzy pro manažery firem i kurzy osobního rozvoje. Sídlíme ve městě Přibyslav. Naše činnost: - školení, koučink pro pedagogy, ředitele škol - mentoring - školení mentorů pro ...

Ve své soukromé ambulanci poskytuje paní PhDr. Jindra Mácová psychologické poradenství, provádí psychodiagnostiku a také psychoterapii. Navštívit nás můžete na adrese Kofránkova 459/3, Třebíč. Služby, ambulance: - psycholog - psychodiagnostika - psychoterapie - rodinná, skupinová i individuální psychoterapii - psychologické poradenství - ...

Služby: -psychologické poradenství -soukromý psycholog -psychologická diagnostika -psychoterapie.

Poradenství-drogová závislost. Služby: -servis sociální, zdravotní, hygienický -všeobecné poradenství a informace o drogové problematice -sociální a právní poradenství -zprostředkování léčby, informace o možnostech léčby. Psychiatrická ambulance: -PhDr.Jana Matějková -každé úterý. Kontakty: -K-centrum ...

Manželská a rodinná poradna. Služby: -poradenství v rámci partnerských,rodinných a osobních problémů -párová a rodinná terapie -další služby dle zakázky klienta.

Zdravotnické centrum: -lékař-psycholog. Dětský klinický psycholog: -diagnostika -psychoterapie se zaměřením převážně na děti.

Oblastní charita: -centrum prevence drogových závislostí. Klub SKLEP: -čajovna.

Sociální centrum: -pomoc lidem s duševní nemocí -doprovod při jednání na úřadech, s lékaři -nácvik samostatného bydlení -pomoc ve vlastní domácnosti -spolupráce s rodinou -návštěvy klientů v nemocnici, v léčebně -výlety, rekreační a rehabilitační pobyty.

Psychocentrum. Manželská poradna. Psychologické poradenství.