Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Zprostředkování, nabídka: -práce na lodi, lodích: -pokojská -fakturantka -kadeřnice -fittness -asistentka prodeje v buticích -kuchař -číšník a další.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Pojišťovnictví a penzijní financování.

HM-V Active s.r.o. Ostrava. Komplexní služby pro majitele panelových domů. Servis pro bytová družstva, společenství vlastníků jednotek, obchodní společnosti a obce. Revitalizace panelových domů. Příprava a realizace rekonstrukce panelových domů. Financování na míru. Dotace od státu. Výběrové řízení. Inženýring ...

Praktická doporučení, jak dosáhnout lepšího využití potenciálu zákazníků, řízení obchodníků, zefektivnění marketingu a zvýšení prodeje. Vzdělávání a poradenství v oblastech: obchodní strategie, obchodní analýzy, marketingový plán, efektivní komunikace se zákazníky, plánování prodeje, řízení obchodního týmu, manažerský reporting, implementace ...

Projektový manažer, systémový inženýr a IT specialista. Řízení různorodých projektů a externí projektová spolupráce, počítačový audit a plánování výpočetní techniky. Reklama, marketing a tvorba reklamních plánů. Školení, poradenství a konzultace.

Naše společnost se zabývá: -zaměstnávání fyzických osob -vyhledávání zaměstnání pro fyzické osoby -vyhledávání zaměstnanců pro zaměstnavatele -poradenská činnost v oblasti pracovních příležitostí.

Poradenství: - ekonomické. Provádíme časové studie pro tvorbu norem spotřeby práce, hodnocení nákladů, posouzení nezbytného počtu pracovníků, úrovně řídících procesů a měření produktivity práce.

Denní stacionář pro mladistvé a dospělé s mentálním a kombinovaným postižením.

Služby: -dotační poradenství od A do Ž -energetické audity, poradenství v energetice a v oblasti obnovitelných zdrojů -výběrová řízení a centrální nákupy -projektové řízení a projektový management -EU affairs – problematika vztahů s EU -daně, finance a účetnictví.

Činnost, poradenství: - technické analýzy - financování podnikatelských záměrů. Poradenství při získávání dotací, grantů.

Systém managementu kvality - poradenství, konzultace, školení, audit: - k zavádění systémů řízení firmy, dle norem ČSN EN ISO řady 9000.

Poradensko-servisní organizace, která poskytuje široké spektrum služeb vedoucích k podpoře rozvoje podnikání v regionu. Tyto služby jsou poskytovány v souladu se standardy obvyklými v zemích Evropské unie. Podpora - inovační aktivity firem: - podnikatelské poradenství - umístění firem: - Podnikatelské a inovační centrum BIC Ostrava - ...

Agentura práce: - zaměření na dělnické obory a technické IT obory.

Manažerské poradenství: - řízení změn - inovační management - projektové řízení - rozvoj lidských zdrojů - dotační management.

Školení. Personalistika. Vývoj na trhu práce Nabídky práce.

Poradenská a vzdělávací agentura. Služby: - vzdělávací programy a autorizované semináře IBSA-STRUKTOGRAM a TRIOGRAMM - manažerské dovednosti a techniky - trenérské, lektorské a prezentační dovednosti - poradenství v rámci výběrových řízení - učení efektivní týmové komunikace - řízení podle cílů. Komplexní vzdělávací programy pro ...

Služby: - strategický marketing - procesní a obchodní management.

Poradenská a konzultační činnost k zákonu o veřejných zakázkách, koncesnímu zákonu a zákonu o obcích. Překlady a tlumočení do všech světových jazyků včetně soudního ověření.

Účetnictví, účetní služby. Poradenství, konzultace: - daně, daňové. Podnikatelský, právní servis. Personalistika. Sídlo firmy: - 28. října 770/6, Ostrava - Moravská Ostrava.