Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Nabízíme služby v oblasti budování obchodních sítí v CZ a SK: 1. Budujeme obchodní sítě tvořené obchodníky, dealery, distributory, franchisanty 2. Obsazujeme pozice obchodníků, obchodních manažerů 3. Realizujeme obchodní kampaně na míru 4. Zajišťujeme vstup firem a trhy 5. Poskytujeme strategické poradenství v obchodě 6. Poskytujeme ...

Werona energy, s.r.o. se zaměřuje na zajišťování dotací a zpracovávání energetických průkazů.

Mgr. Gabriela Kahánková se zabývá psychologickým poradenstvím a terapií.

Mgr. Vladimíra Ptašniková poskytuje psychoterapeutické služby, psychoterapii individuální, psychodiagnostiku osobnosti, psychologickou konzultaci a pomoc při krizové situaci, partnerskou terapie, supervizi.

Psycholog. Ambulance klinické psychologie. Psychoterapie. Ordinační doba: Pondělí: 8.00-12.00, 13.00-16.00 Úterý: 8.00-12.00, 13.00-17.00 Středa: 8.00-12.00, 13.00-15.00 Čtvrtek: 8.00-12.00, 13.00-15.00 Pátek: 8.00-11.00

Výroba, prodej, montáž: - okna - dřevěná, eurookna, dřevohliníková - dřevěné vstupní dveře - dřevěné vchodové dveře - dřevěná eurookna - dřevohliníková okna a dveře - balkónová okna a dveře - francouzská okna - stěnové systémy oken a dveří DAKO - HS portály - HEBE SCHIEBE - horizontálně posuvná okna - do boku posuvná okna a ...

Služby: - pomoc potřebným, zejména opuštěným dětem, dětem z dysfunkčních rodin, lidem v krizi, obětem domácího násilí, sociálně znevýhodněným rodinám, pěstounským rodinám, zdravotně postiženým, nemocným, seniorům Dobrovolnické centrum Krizové centrum - pomoc a podpora obětem a svědkům domácího násilí Pronájem tělocvičny.

Jsme profesionálové v oblasti náboru zaměstnanců a zajišťování kompletních personálních služeb. Personální agentura: - vyhledávání a výběr pracovníků - trvalé a operativní řešení nedostatku pracovních sil - dokonalá znalost trhu práce - k dispozici síť poboček po celé ČR a SR - rozsáhlá databáze pracovních sil - profesionální ...

Pracovní agentura: -zajišťování: -trvalé a operativní řešení nedostatku pracovních sil -dokonalá znalost trhu práce -k dispozici síť poboček po celé ČR a SR -rozsáhlá databáze pracovních sil -profesionální přístup -brigády-průmysl, zemědělství, služby -chmelové brigády. Personální agentura: -vyhledávání a výběr ...

Mgr. David Teichman poskytuje psychologické poradenství a psychoterapie (individuální i rodinná)

Slušgy - psychologické poradenství - individuální psychologická péče - umění jednat s lidmi, komunikační dovednosti, sebeprosazení.

Bc. Alexandr Dresler poskytuje psychologické poradenství a lektorskou činnost v oboru.

Mgr. Martina Žiga Černá poskytuje psychologické poradenství.

Mgr. Marie Müllerová je psychiatr pro děti a dospělé.

Mgr. Filip Jadlovec provozuje psychologickou poradnu v Ostravě.

Připravujeme žádosti o dotace EU a komplexní řízení projektů. Nabízíme konzultace pro firmy, obce a neziskové organizace a vzdělávání dospělých.

PhDr. Eva Vejmělková poskytuje psychologické poradenstcí.

Mgr. Lenka Koběrská poskytuje psychologické poradenství a terapie v Bruntále.

Hlavní oblasti poskytovaných služeb: - tréninky a výcvikové programy pro firmy -personalistika - individuální a firemní koučing a konzultace - psychologické poradenství.

Psychologie pro praxi s.r.o. jsou specialisté na vzdělávání v oblasti psychologie pořádající psychoterapie, semináře, koučing apod.

Obecně prospěšná společnost. Posláním je systematická příprava lidí s duševním onemocněním na samostatný život. Sociální rehabilitace, Podpora samostatného bydlení, Kognitivní rehabilitace, Volnočasové aktivity, Podporované vzdělávání, Podporované zaměstnávání, Psychoterapie, Arteterapie, Muzikoterapie.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků