Integrační centrum Zahrada v Praze 3

Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Psychologické poradenství a diagnostika - specializace na individuální terapii dospělých a kariérní poradenství

Poradenské služby - získávání finančních prostředků z fondů EU - řízení projektů.

Služby: - dotační poradenství - administrace žádosti o dotaci.

Služby: - organizační, logistické a programové zajištění odborných konferencí, kongresů, přednášek, seminářů a workshopů. - služby na klíč pro akademickou obec - odborné společnosti, výzkumné ústavy a univerzity.

Grantové poradenství pro programy Evropské unie a pro národní typy dotačních titulů. Zajištění dotačního poradenství v oblasti průmyslu, zemědělství, veřejné správy a jiného neziskového sektoru. Návrh vhodného řešení pro získání finančních prostředků z EU a následná realizace schválené projektové žádosti.

Společnost NBB Česká republika se zabývá poradenstvím pro malé a střední firmy v oblasti fúzí, akvizic a prodeje firem. Také se zaměřujeme na sloučení firem a zprostředkování investorů. Díky rozsáhlé síti kanceláří doma a v dalších zemích po celém světě umožňujeme lokálním podnikatelům rozšíření možností i do zahraničí. Prodej a akvizice ...

Činnost: - sledování, optimalizace výroby

Personální agentura: - krátkodobé i dlouhodobé zapůjčování pracovníků ve strojírenské profesi - vyhledávání a výběr zaměstnanců - zprostředkování zaměstnání.

Služby - psychologické poradenství - rodinná mediace, řešení rozvodové a porozvodové situace v rodině - obchodní mediace, řešení sporů v obchodních vztazích, neshody mezi spolumajiteli

Personální poradenství. Služby v oblasti vyhledávání především vyššího managementu, lidských zdrojů a rozvoje společnosti..

Zpracujeme pro Vás podnikatelské záměry i projekty. Řešení financování. Vyřízení úvěrů podnikatelských i hypotečních pro právnické i fyzické osoby u bankovních ústavů včetně zvýhodněných záruk od ČMZRB pro rok 2015/2016. Na podporu malých firem do 50 zaměstanců nabízíme program Záruk k provozním i investičním úvěrům u ČMZRB a.s. bez ...

-Činnost technických poradců v oblasti strojírenství a elektrotechniky -Projektování elektrických zařízení

Firemní poradenství. Revitalizace firem. Personální audit. Audit firemní kultury. Manažerské, marketingové poradenství. Školení, koučink obchodníků, manažerů. Outsourcing marketingu.

Ekonomické poradenství Manažerské poradenství

Služby: - výběr pracovníků - výstavba celých pracovních týmů - vzdělávací aktivity - personální audit - kurzy.

Služby: - manažerské poradenství - realizujeme tréninky a kurzy na míru.

Služby: -poradenství pro získání certifikátů: -systém managementu kvality. -systém environmentálního managementu. -systém managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Služby: -poradenství pro rozvoj společností. -dotační, finanční poradenství. -marketingové.

Služby: -organizační a administrativní zajištění zadávání veřejných zakázek

Alternativní medicína - rodinné poradenství - psycholodické poradenství - celostní medicína - diagnózy z živé kapky krve Prodej - přírodní léčiva Antibakteriální a antiparazitální poradna

PORADENSKÁ A VZDĚLÁVACÍ SPOLEČNOST SLUŽBY KLIENTŮM: MANAGEMENT CONSULTING: - analýza konkurenčnosti - řízení procesů a organizace společnosti - projektové řízení - strategický management MANAGEMENT KVALITY: - implementace systému managementu kvality - budování integrovaných systémů řízení - podpora při rozvoji a trvalém zlepšování ...

Rozvoj manažerů intenzivním výkonovým tréninkem a individuálním koučinkem. Rozvoj obchodníků a telefonních operátorů. Marketingové a podnikatelské poradenství pro posilování konkurenceschopnosti.