Integrační centrum Zahrada v Praze 3

Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Mgr. Ondřej Škoda se zaměřuje na psychologické poradenství, diagnostiku a krizovou intervenci.

Služba: -pečovatelská služba v terénu -nepřetržitá -pomoc při domacích pracích, úklidu a jídle, pomoc při samoobsluze -půjčování kompenzačních pomůcek.

Centrum pro rodinu Vysočina, z.s. se zaměřuje na poradenství, pobytové programy, přípravu pro snoubence a manželská setkání 50+.

Domov Háj, příspěvková organizace provozuje domov pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, dílny a humanitní centrum.

PhDr. Jana Lorencová se zaměřuje na psychologii, psychoterapie a koučink.

Informační a poradenské centrum Vysočina o.p.s. se zaměřuje na integraci cizinců, provázení pěstounských rodin, pedagogické a psychologické poradenství a na logopedii.

INTEGRAČNÍ CENTRUM SASOV z.ú. se zaměřuje na pomoc lidem s poruchou autistického spektra.

Mgr. Eva Vavřínová je klinická psycholožka zaměřující se na děti, závislosti, duševní zdraví a onemocnění a na pracovní psychologii.

Psychologické poradenství - psycholog ve zdravotnictví - klinická psychologie.

Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, příspěvková organizace je nestátní zdravotnické zařízení, poskytující celou řadu sociálních služeb pro osoby se sníženou soběstačností z důvodu věku, chronického onemocnění či zdravotního postižení. Provozujeme pečovatelskou službu, denní stacionář, domov pro seniory, odlehčovací službu i domácí ...

Mgr. Magdalena Štroblová poskytuje psychoterapeutickou pomoc v náročných životních situacích.

Společnost Connexa IT s.r.o. - digitalizace firmy, digitální transformace, integrace aplikací, API, automatizace procesů Naše služby Vám přinesou zjednodušení procesů, úsporu času a peněz, dostupné ucelené informace z celé firmy na jednom místě.

František Černý poskytuje zednické práce a zabývá se programem Zelená úsporám.

Služby - administrace veřejných zakázek, dotací a koncesních řízení - investiční poradenství a vzdělávání - technický dozor investora.

Firma zajišťuje dotační poradenství a řízení projektů. Klientům pomáháme s krizovým managementem pro příjemce a přípravou projektů na kontrolu od různých orgánů. začínajícím podnikatelům pomáháme s analýzou, přípravou a studií podnikatelského plánu.

Poradenství a servis pro školy a školská zařízení

Jsme dominantní společností na světovém trhu personálního poradenství. Poskytujeme ucelená řešení v oblasti lidských zdrojů. Disponujeme zejména nabídkou flexibilních pracovních sil a zdrojů personálního poradenství. Cílem společnosti je poskytovat našim zákazníkům širokou paletu služeb v oblasti řízení lidských zdrojů a vždy nabízet ...

Strategické plánování a řízení organizace: - zdroje a komunikace - produkce výrobků a služeb - rozvoj organizace - hodnocení a zlepšování -výběrové řízení informačních systémů ERP, CRM, MES systémy - Interim management -využití služeb dočasného manažera - koučování

Pomáhám klientům dosahovat jejich ambiciózních cílů skrze strategický (end - to - end) marketing. Strategii vnímám jako široce založený koncept, který řeší celý kontext firmy, ne jen dílčí části. Ty jsou pak už jen nástrojem k realizaci vytyčených strategických cílů.

Dotační poradenství - zpracování a registrace žádosti o dotaci - energetické audity, energetické průkazy budov - správa a administrace již získaných dotací.

Společnost pomáhá rozvíjet firemní a osobní potenciál v podnikání, řízení projektů a poskytování konzultací. Zaměřuje se na shadow a krizový management, vylepšení prodejních dovedností a komunikace a time & stress management.

Komplexní služby: -veletržní, výstavištní -návrhy, sestavení stánek, stánky, příslušenství.