Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Služby: - soudní překlady a tlumočení angličtina, ruština

Překlady, tlumočení: - z i do angličtiny - se soudním ověřením

Jazyková Škola: -výuka jazyků, jazyky -výuka jazyků pro firmy -překlad, překlady a tlumočení -intenzivní kurz, kurzy -němčina, ruština, angličtina, čínština, francouzština, arabština a pro cizince česky

Překlady: -z/do 50ti jazyků -odborné texty z různých oborů -např.prospekty, příručky, reklamní texty, rodné listy, směrnice, smlouvy, účetní výkazy. Výuka: -firemní a individuální výuka AJ -zaměření-všeobecná forma jazyka -konverzace -specifická forma jazyka. Možnost specializace: možná následující specializace: 1.Na cestách: ...

Překladatelská a tlumočnická činnost. Ruský jazyk. - profesionální písemné a technické a právní překlady ruského jazyka. Výuka ruského jazyka přímo ve Vašem podniku - začátečníci i pokročilí.

Výuka, kurzy, překladatelské, tlumočnické služby: - francouzský jazyk, francouzština.

Překladatelská agentura - odborné překlady a tlumočení, firemní výuka jazyků, lokalizace, grafické práce a dtp. Angličtina, němčina, ruština, italština, francouzština, španělština a všechny další evropské jazyky a řada jazyků mimoevropských.

Vše pro konference pod jednou střechou. Komplexní příprava konferencí, kongresů, seminářů a školení: -sály, ubytování, stravování, hostesky, doprovodné programy, tlumočnická a kongresová technika, kompletní kongresový management pro české i mezinárodní akce. Tlumočení: -simultánní kabinové tlumočení -tlumočení obchodních ...

Překlady, tlumočení: - angličtina specializace - jazyková agentura - kurzy angličtiny, španělština, řečtina, němčina, francouzština - individuální, skupinové, firemní.

Překladatelství, tlumočnictví, překladatelské služby, soudní tlumočení, úřední překlady -němčina (německý jazyk) Zakázkové programování -ekonomické aplikace pro daňové poradce, auditory, účetní, kontroling školení Microsoft office pro daňové poradce, auditory, účetní, kontroling Právní služby -obchodní právo -právo obchodních ...

Překlady a tlumočení - z a do němčiny. Soudní ověření, konfereční tlumočení. Obchodní jednání v německém jazyce.

Překlady a tlumočení německý a anglický jazyk. Služby: - soudní překlady a tlumočení textů právní povahy -překlad, tlumočení na konferencích s mezinárodní účastí, obchodní jednání, návštěva ze zahraničí, svatební obřady Odborné texty: -z oboru strojírenství, ekonomie, lingvistiky, a texty krásné literatury psané v angličtině a němčině.

Moravia - překladatelské a tlumočnické služby do více než 50 světových jazyků, překlady se soudním ověřením, stejně jako tlumočení.

Tuček English. Výuka, kurzy, anglický jazyk, angličtina: -intenzivní pobytové kurzy -celoroční kurzy v Hodoníně -firemní a individuální kurzy -pro dospělé 7 úrovní -pro děti od 12 let 3 úrovně -jazykové kurzy, jazykový kurz. Překlady, tlumočení.

Tlumočení a překlady: -italština - němčina. Výroba, prodej, eshop.: -vlny a ušlechtilých vláken -kurzy plstění -výrobky z merina a ušlechtilých vláken vyrobeny technikou zvanou plstění/filcování: -netradiční čepice, klobouky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -přáníčka -šperky.

Překlady a tlumočení. Německý jazyk. Překlady odborných textů: -právo -obchod -úřední dokumenty -finance -cestovní ruch -gastronomie -potravinářství -nápojový průmysl -informační systémy -ekonomika a marketing -stavebnictví -strojírenství -ekologie -historie -zdravotnictví -zemědělství a další obory.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Překladatelská a tlumočnická činnost

Překlady a tlumočení: -anglický jazyk -ON LINE 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu -bez expresních, rychlostních nebo odbornostních příplatků -platí pro všechny obory -překlady www stránek, manuálů a menu.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Překladatelská činnost, technické, právní, úřední a jiné specializované překlady (NJ/ČJ - ČJ/NJ). Maloobchod, prodej sedacích systémů Bioswing.

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

-mechanické opravy kalových čerpadel -Specializovaný maloobchod

Překlady - z angličtiny do češtiny a naopak Překlady - z francouzštiny do češtiny a naopak Provádí-individuální výuka anglického a francouzského jazyka, specializace na Business English.

Činnost: - výuka angličtiny - překlady, tlumočení