Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Světelná reklama. Velkoplošný digitální tisk.

Překladatelská agentura poskytující komplexní jazyková řešení. Zaměřujeme se na technické a lékařské překlady, překlady marketingových materiálů, lokalizaci softwaru a doprovodných textů. Dodáváme překlady nejvyšší kvality, a svým zákazníkům tak pomáháme prosadit se na globálním trhu.

Překladatelství a tlumočení z italského jazyka.

Zprostředkování pojistných produktů.

Překladatelské služby a výuka jazyků. -právnické texty, překlady úředních dokumentů, vysvědčení, potvrzení, atestace, osvědčení, rozsudky a usnesení soudu, výpisy z rejstříku trestů a další.

Angličtina - překlady

Překladatelské služby. Tlumočení, překlady.

Překladatelská činnost: -odborné překlady (angličtina, němčina). Ověřování shody (s direktivami EU, nařízeními vlády a normami), návrhy prohlášení o shodě, příprava a organizace certifikace systémů jakosti.

Nabízíme překlady z i do polského jazyka i překlady se soudním ověřením.

Tlumočení i simultánní a překlady v jazyce francouzském, francoužština.

UMAKU. Výuka angličtiny a japonštiny ve firmách, doučování žáků, kurzy i individuální lekce pro dospělé, od začátečníků po pokročilé. Nabízím překlady a tlumočení, korektury bakalářských, diplomových a jiných prací (v českém i anglickém jazyce).

Zprostředkování obchodu. Angličtina, francouzština: - překlady - tlumočení.

Překlady z a do 50 jazyků-albánština, francouzština, lotyština, slovenština, angličtina, gruzínštin, maďarština, slovinština, arabština, hebrejština, makedonština, srbština, arménština, hindština, moldavština, španělština, běloruština, holandština, mongolština, švédština, bengálština, chorvatština němčina, thajština, ...

Překladatelské služby z německého a anglického jazyka.

Jazyková škola, služby ve více než 10 jazycích: -firemní a individuální jazykové kurzy angličtina, němčina, francoužština, španělština, čeština pro cizince, italština, polština, ruština, bulharština, ukrajinština -překlady v jmenovaných jazycích a dále překlady maďarština, finština -titulkování videí -tlumočnické služby (tlumočení) ...

Překlady, tlumočení: -z francouzštiny a do francouzštiny. Profesionalita, praxe, vzdělání.

Překladatelské a tlumočnické služby: -překlady profesní, soudní, expresní. -tlumočení ve více než 70 světových jazycích.

Kurzy angličtiny pro začátečníky a pokročilé. Překlady do a z angličtiny.

překlady z a do německého, anglického i srbského jazyka. Nabízíme au-pair zájezdy do německy mluvících zemí, jazykové a profesní vzdělávání.

Překladatelská a tlumočnická činnost, překlady, tlumočení, výuka anglický jazyk.

Překladatel, tlumočník - portugalština. -angličtina, slovenština, čeština