Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Služby: -překladatelské: -polský jazyk. -polština.

Služby: -překlady, tlumočení: -německý jazyk. -němčina.

Služby: -překladatelské - německý jazyk

Němčina - čeština - překlady včetně soudního ověření - tlumočení simultánní, konsekutivní, doprovodné

Profesionální jazyková škola: -angličtina, anglický jazyk. Kurzy pro začátečníky i pokročilé. Pomaturitní studium, firemní, individuální. Překlady, tlumočení.

Činnost: - překladatelské služby - překlady

Průvodcovské služby německý, francouzský a český jazyk Překlady a tlumočení - francouzština Překlady a tlumočení - němčina

Překladatelská činnost: - překlady (i soudně ověřené) - čeština-němčina, němčina-čeština, - nizozemština (holandština, vlámština) - čeština. Soudní tlumočnice jazyka německého.

odborné překlady z polského jazyka do češtiny - webové stránky, návody k obsluze, obchodní korespondence, zadávací dokumentace, účetní výkazy.

Tlumočnické, překladatelské služby. Zajišťujeme polsko-českou obchodní spolupráci, s důrazem na pomoc polským a českým firmám, které mají zájem o expanzi na sousední trh. Nabízíme pomoc s navázáním nebo rozšířením stávající obchodní spolupráce s obchodními partnery, firmami, velkoobchody atd.

Překlady - němčina elektrotechnické texty Jazykové kurzy - angličtina - němčina

Služby překladatelské: - překlady z a do němčiny (specializace na německý jazyk) - technické překlady (stavebnictví a strojírenství) - obecné texty - novinové články - reklamní prezentace - obchodní dopisy - technika - obecně (manuály, příručky) - historie, umění, cestovní ruch, gastronomie.

Jazykové kurzy: - odpolední, večerní. Výuka: - angličtina, anglický jazyk. Vyučujeme: - Háj ve Slezsku, Dolní Lhota, Ostrava-Poruba. Překladatelské služby.

Služby: -soudní překlady a tlumočení do ukrajinského jazyka (ukrajinský jazyk- ukrajinština), ruského jazyka (ruský jazyk-ruština).

Soudní tlumočnice, tlumočení, překlady: -ukrajinština, ruština.

Překlady: - světové jazyky - texty: - odborné, technické, ekonomické, právní, aj. - DTP, grafika, lokalizace software. Všechny druhy tlumočení. Jazyková škola, jazykové kurzy.

Pobočka. Překlady a tlumočení. Tlumočení: - konsekutivní - simultánní s použitím tlumočnické techniky - soudní - dabing - po telefonu.

Dodávka - elektroinstalační materiál Revize - elektrické nářadí a spotřebičeeletroinstalační práce Zprovoznění - automatizační paletové dopravníkyprogramování - automaty SIMATIC S300, S400 Tvorba - www stránky Poradenství - hardware - software Překlady - němčina

Jazyková agentura, jazykové kurzy, výuka - angličtina: - konverzace - skupinové a individuální kurzy - příprava na zkoušky - firemní kurzy - kurzy pro cizince - překlady, tlumočení.

Překladatelská agentura. Služby: - překlady do 32 světových jazyků - tlumočení: - simultánní (kabinové) i konsekutivní (doprovodné) - při obchodních jednáních, právních aktech: - svatba, založení firmy, notářské zápisy, školeních, přednáškách, v provoze, na cestách. Úplný servis spojený s tlumočením i s ...

Služby. -překladatelská a tlumočnická činnost - překlady a tlumočení z anglického jazyka do českého a naopak.

Jsme moderní dynamická firma zabývající se komplexními překladatelskými a tlumočnickými službami a jazykovými kurzy na vysoce profesionální úrovni již od roku 1998.