Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Překlady a tlumočení - z a do německého jazyka

Překlady, tlumočení a výuka ruského jazyka Soudní tlumočník, člen JTP Specializace na technickou, obchodní a právnickou ruštinu

Jazyková škola, jazykové kurzy. Výuka: - angličtina. Překlady, tlumočení, korektury.

Překlady: - tlumočení. Dotační poradenství.

Překlady: - angličtina - italština - maďarština - němčina - ruština.

Překladatelská služba: - z polštiny do češtiny a naopak. Oblasti: - obchod - práva - finance - ekonomie - umělecké texty a další.

Překladatelské služby: - z polštiny do češtiny - z češtiny do polštiny - obecná o odborná úroveň - tlumočení.

Copywriterka, korektorka, autorka a překladatelka slovenštiny a angličtiny. Profesionální copywriting neboli autorské psaní textů pro webové stránky i jiná média, prezentace, obchodní korespondence a další příležitosti pro firmy, organizace i jednotlivce.

Překlady: - kompletní služby - soudní překlady. Výuka: - angličtina - němčina - španělština - francouzština - italština - čeština pro cizince.

Překlady, tlumočení: -němčina, německý jazyk -korespondenční, technické -obory strojírenství, elektronika, ekonomika, právo, výpočetní technika a software -příprava certifikačních auditů podle norem ISO řady 9000, ISO 14000 (životní prostředí), QS 9000 a VDA 6, 1 t.j. překlady a aktualizace organizačních směrnic, příruček jakosti ...

Levné překlady a tlumočení do italštiny, angličtiny a němčiny. Nabídka kurzů pro tyto jazyky. Osvědčená kvalita za nejlevnější cenu.

Překladatelská, tlumočnická činnost: -německý jazyk (němčina) -obchodní korespondence -smlouvy -překlady odborných textů -úředně ověřené překlady -telefonický styk se zahraničními firmami. Soudní ověření.

Projekce, projekční činnost: -elektro, elektrické zařízení-autorizovaný technik -silnoproudá zařízení do 1000 V -průmyslové instalace -hromosvody -veřejné osvětlení -elektropřípojky. Překlady: -německý jazyk (němčina).

Tlumočení, tlumočnictví, překlady: -chorvatština, srbština, angličtina.

Překlady, tlumočení, výuka: - arabský jazyk, arabština. Jazykové kurzy.

Překladatelka angličtiny se zaměřením na technické překlady a anglický jazyk v průmyslu. Profesionální obousměrné překlady angličtiny, jazykové korektury a stylistické úpravy anglických textů. Specializace na technické překlady pro hutní průmysl a těžké strojírenství. Odborné jazykové vzdělání doplněné o státnice a mezinárodně uznávané jazykové ...

Prodej: - jazykový a ekonomický software. Překladatelské a tlumočnické služby. Účetnictví - poradenství, vedení, zpracování.

Rodilý mluvčí: - polský jazyk. Soudní překlady: - polský jazyk - anglický jazyk.

Soudní tlumočení: - jazyk polský, polština. Překladatelství. Specializace na překlady technické, ekonomické a právní.

Překlady, tlumočení. Jazyky: - ruština - němčina.