Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Jazyková škola: - denní pomaturitní studium - odpolední, večerní kurzy - podniková, individuální výuka - kurzy pro děti od 6 let do 13 let - příprava na mezinárodní zkoušky. Výuka, kurzy: - angličtina. Překlady, tlumočení.

Služby: - jazykové kurzy, výuka: - anglický jazyk, angličtina - ruský jazyk, ruština - kurz češtiny pro cizince Překlady, tlumočení: - angličtina, němčina a ruština

Výuka, překladatelské služby, : - francouzský jazyk, francouzština

Soudní tlumočník jazyka ukrajiského a ruského. Překlady obchodní, technické a jiné dokumetace, webu a jiné.

Vzdělávací centrum, jazyková agentura, škola. Výuka angličtiny a dalších cizích jazyků. Výuka češtiny pro cizince - Czech for foreigners. Příprava na přijímačky na střední i vysokou školu, scio testy. Individuální výuka. Jazykové kurzy ve firmách. Kurzy angličtiny a dalších jazyků. Individuální výuka, výuka přes Skype. Doučování. Kurzy ...

Překladatelská a vzdělávací agentura, jazykové centrum. Překlady angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, chorvatština, polština a další evropské jazyky. Firemní jazykové vzdělávání: - projektování a realizace vzdělávacích akcí - jazykový audit - prezentační dovednosti v češtině a angličtině.

Jazyková škola. Tlumočnické, překladatelské služby. Certifikované jazykové kurzy Angličtina pro nejmenší. Přípravné kurzy na mezinárodní jazykové zkoušky Anglická konverzace s rodilým mluvčím Firemní jazyková příprava Jednodenní semináře Business English Studijní pobytové kurzy v zahraničí Poradenské služby při výběru studia Příprava k ...

Služby: - překlady - tlumočení - angličtina

Služby - ekonomické a finanční poradenství - právní služby - překladatelská činnost - správa pohledávek

Clavicula vzdělávací agentura Výuka jazyků, výuka přes Skype, příprava na Scio testy, přijímací zkoušky, maturitu a Národní srovnávací zkoušky (NSZ), doučování ZŠ a SŠ předmětů, překlady a tlumočení.

Orientální tance Vystoupení a výuka břišního tance (Olomouc, Prostějov, Boskovice) Polština Překlady a tlumočení z/do polského jazyka. Výuka polštiny (Olomouc, Prostějov, Brno, Ostrava, Praha...)

Překlady Překlady Překlady odborných textů

Lokalizace - software. Překlady - korektury textů. Jazykové kurzy - výuka angličtiny - firemní výuka.

Ověřené překlady, tlumočení a výuka španělského a portugalského jazyka.

Zakládání obchodních společností. Překlady, tlumočení. Vedení účetnictví. Daňová evidence.

Služby administrativní: - vedení účetnictví a daňové evidence pro fyzické osoby, živnostníky, právnické osoby, firmy - přiznání DPH Španělština, španělský jazyk: - tlumočnictví a překladatelská činnost.

Služby: - překlady - tlumočení

Klasické relaxační masáže zad, šíje, končetin. Překlady a tlumočení z, do německého jazyka. Doučování německého jazyka pro začátečníky i pokročilé.

Služby: - překladatelské, překlady z anglického jazyka.

Služby: - tlumočnické, tlumočení švédského a anglického jazyka, také v zahraničí - překladatelské, překlady ze švédského a anglického jazyka.

Služby: - copywriting - překladatelská služba - jazyková korektura - SEO a SEM.

- Překlady z češtiny do angličtiny, z angličtiny do češtiny a ze slovenštiny do agličtiny. Technické překlady. - Výroba grafiky.

Služby: - překladatelské - ruština, ukrajinština - překlady - ověřené překlady - tlumočnické - tlumočení.