Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Ověřené překlady plných mocí, rodných listů, oddacích a úmrtních listů, vysvědčení, diplomů, výpisů z rejstříků atd. - překlady ruština, angličtina, běloruština, ukrajinština

Služby: -technické překlady -doklady, smlouvy, audity, výpisy -dokumentace -právnické texty -tlumočení konferenční doprovodné, konsekutivní, simultánní, soudní -překlady právní, technické, soudní a běžné -ekonomika -management jakosti.

Finanční management, plánování a poradenství pro malé a středně velké společnosti (finanční kontroly, manažerské účetnictví, finanční analýzy, cashflow). Také obousměrné překlady angličtiny. Vzdělání v USA, certifikace ACCA, 14 let praxe a špičkové reference.

Překladatelská a tlumočnická činnost.

Soukromá jazyková škola. Překlady, soudní překladatelka.

Překlady, tlumočení: - němčina.

Služby: -sekretářské a překladatelské činnosti.

Poskytování: -telekomunikační služby šíření rozhlasového a televizního signálu prostřednictvím zemských vysílačů. Služby: -překladatelské.

Kompletní jazykové korektury různých druhů textů a tiskovin v českém jazyce.

Jsme menší překladatelská agentura zabývající se překladatelstvím odborných textů z oboru medicíny a farmacie v jazyce anglickém. Naši překladatelé mají vzdělání magistr farmacie. V oboru působíme od roku 1997. Mezi naše zákazníky patří významné farmaceutické společnosti a organizace zabývající se realizací klinických studií. Reference Vám rádi ...

Odborné a všeobecné překlady, zejména z oblasti spotřební elektroniky, informačních technologií, ekonomiky, práva, stavebnictví, strojírenství a kuchyňské/gastronomické techniky. Literatura a titulky k filmům. Lokalizace a překlady webových stránek. Download ukázek překladů. Jazyky: A, N, F, S, I. Webdesign s použitím technologií HTML, XHTML, CSS, ...

Překlady: -angličtina -němčina -španělština -ruština.

Výuka: -angličtina, anglický jazyk, AJ. Překlady: -angličtina, anglický jazyk, AJ.

Soudní, odborné, všeobecné překlady, tlumočení: - němčina - ruština

Účetnické a auditorské činnosti; daňové poradenství Architektonické a inženýrské činnosti a související Překladatelské a tlumočnické činnosti Pronájem a leasing výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost.

Služby: - překlady z jazyka francouzkého a italského - soudní ověřování překladů - výuka francouzštiny a italštiny.

Překladatelské služby ve švédském jazyce: - překlady a konsekutivní tlumočení - ověřené překlady a soudní tlumočení - překlady právních dokumentů, smluv, výpisů z obchodních rejstříků, plných mocí a ostatních dokumentů.

Služby: -tlumočnictví -překladatelství -výuka jazyků. Angličtina, němčina.

Výuka jazyků: -angličtina -francouština. Překlady a tumočení.

Výuka: - jazyky (angličtina, němčina, chorvatšina, srbština, čeština pro cizince). Překlady. Tlumočení. Jazykové kurzy.