Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost

Italština - překlady - tlumočení

Služby: - překladatelské služby z anglického jazyka do českého a naopak - soudní tlumočník anglického jazyka

Služby: - angličtina - překlady - tlumočení

Kompletní překladatelský servis. Překlady a tlumočení. Návody k obsluze, uživatelské příručky, technické příručky, zpracování manuálů. DTP – grafické zpracování dokumentů.

Jazyková a textová úprava jazykových projevů, korektury v češtině. Překladatelská činnost. Mimoškolní vzdělávání.

Velkoobchod, dovoz na objednávku: -dárkové zboží ze stříbra: -hodiny, lampy, svícny, sochy, vázy -užitkové stříbro: -nádobí -rámy, obrazy -dózy na léky -vycházkové hole. Tlumočení, překlady - 732471031: -francouzština, maďarština - soudní -němčina, angličtina, ruština, italština.

Překlady a tlumočení angličtina, španělština, portugalština. Odborné překlady (medicína, technika, strojírenství), simultánní tlumočení, konferenční tlumočení. Překlady včetně korektur rodilým mluvčím, editace, lokalizace.

Překlady - angličtinatlumočení při firemních jednáních - francouzštinatlumočení při firemních jednáních - italštinatlumočení při firemních jednáních - němčinatlumočení při firemních jednáních - slovenštinatlumočení při firemních jednáních - korektury textů. Výuka jazyků kurzy - pro dospělé - dětské - pro seniory - pro maminky ...

Němčina: - překlady - tlumočení. Čeština: - překlady - tlumočení.

Překladatelské služby do anglického a polského jazyka, Uherské Hradiště, korektury Další služby: překlady s polštiny do angličtiny, němčiny, a taky s latiny do polštiny a němčiny. Poskytuji překladatelské služby do anglického a polského jazyka. Provádím překlady odborných textů či korektur. Nabízím kurzy pro firmy a výuku konverzace. Poskytuji ...

Jazyková škola. Výuka: - jazykové kurzy. Překlady. Tlumočení: - doprovodné - konsekutivní - simultánní - soudní - s výjezdem do zahraničí - konference na klíč.

Zrostředkování velkoobchodu. Činnosti v oblasti nemovitostí Reklamní činnosti. Překladatelské a tlumočnické činnosti.

Služby: -překlady, překladatelské -tlumočení, tlumočnické -jazykové kurzy, výuka jazyků.

Angličtina - překlady (elektronka, elektrotechnika, audio, video, foto, digitalizace, lékařská elektronika, ...)

Překlady a tlumočení: - soudní, technické - německý jazyk. Výuka: - německý jazyk, šachy. Nyní v oblasti Brna, nejprve telefonický kontakt.

Služby: - překladatelské - tlumočnické.

Překlady - tlumočnictví Jazyková škola - firemní a individuální výuka - anglický jazyk - německý jazyk - francouzský jazyk - španělský jazyk - italský jazyk - ruský jazyk - portugalský jazyk - český jazyk pro cizince

Překlady - tlumočení Jazyková škola - jednoleté pomaturitní studium - akreditace MŠMT status studenta - prázdninové intenzivní kurzy - večerní jazykové kurzy - přípravné kurzy ke státním a mezinárodním zkouškám - jazykové kurzy pro děti - firemní kurzy a individuální výuka - příprava k ...

Služby: -překlady a tlumočení: -němčina -angličtina -ruština -italština -výuka: -němčina (specialista na němčinu) -angličtina -AU-PAIR hlídání dětí.

Překlady odborných textů z a do anglického jazyka. Překládané obory: - technika, ekonomika, právo, přírodní vědy, chemie.

Vyhledání potenciálních odběratelů, dodavatelů, obchodních partnerů v Rusku, Ukrajině, Kazachstánu, Bělorusku, Gruzii: -poradenství, překlady.

Služby: -překlady, tlumočení. -technické texty. -zpracování - uživatelské příručky, návody na obsluhu. -překlady do všech světových jazyků. -angličtina, němčina, francouzština, italština, ruština, maďarština, polština, španělština, dánština, ukrajinština...